CUPA ROMANIEI GOLD CORPORATION debuteaza pe 10 septembrie

Baia Mare este detinatoarea Cupei

In conformitate cu Hotararile Biroului Federal din 11 decembrie 2010, Punctul 1, privind desfasurarea competitiilor nationale de rugby, Cupa Romaniei 2011 – Gold Corporation Rosia Montana este programata sa inceapa sambata, 10 septembrie 2011.
La aceasta competitie participa toate echipele de seniori din Divizia A, Divizia Nationala de Seniori – DNS, SuperLiga.
In legatura cu desfasurarea competitiei va facem cunoscute urmatoarele:

1. In faza I, calificari in 1/8, 10 septembrie 2011, urmeaza sa se intalneasca echipele din cadrul Diviziei A si cele din D.N.S.. Stabilirea jocurilor se va face prin tragere la sorti, luni, 29 august 2011, la sediul FRR, orele 12.00.
Partidele din aceasta faza se vor disputa prin deplasarea echipelor din D.N.S. (sapte) si cea mai bine clasata din Divizia A, la cele opt din Divizia A (acestea fiind socotite echipe gazda), conform prevederilor ROAR, Art. 52.3., asigurand asistenta medicala si ambulanta.
In caz de egalitate, dupa terminarea timpului regulamentar de joc se vor aplica prevederile R.O.A.R., Art. 26.1.-26.4.

2. Echipele invingatoare ale jocurilor din prima faza, impreuna cu echipele din SuperLiga CEC Bank, vor juca faza optimilor de finala, care este programata sambata 17 septembrie 2011.
Tragerea la sorti a jocurilor din optimi va avea loc la sediul FRR, luni, 12 septembrie 2011, orele 12.00.
Partidele din cadrul optimilor de finala, se vor disputa prin deplasarea echipelor din esalonul superior (SuperLiga SuperLiga CEC Bank), la echipele invingatoare din calificari, conform prevederilor ROAR, Art. 52.3.
Cheltuielile privind organizarea jocurilor la aceasta faza se suporta astfel:
– asistenta medicala si ambulanta de catre echipa gazda, iar cele legate de baremurile de arbitraj, vor fi suportate in mod egal de ambele echipe.
In caz de egalitate, dupa terminarea timpului regulamentar de joc se vor aplica prevederile R.O.A.R., Art. 26.1.-26.4.

3. Echipele castigatoare se vor califica in sferturile de finala care se vor disputa in 24 septembrie 2011.
Tragerea la sorti va fi efectuata in 19 septembrie 2011, la sediul FRR, orele 12.00.
Jocurile se vor desfasura pe terenuri neutre, cheltuielile legate de buna desfasurare a acestora urmand sa fie suportate in mod egal de ambele echipe (ambulanta, baremuri arbitraj, observatori oficiali).
Echipele au obligatia sa aiba propriul medic.
In caz de egalitate, dupa terminarea timpului regulamentar de joc se vor aplica prevederile R.O.A.R., Art. 26.1.-26.4.

4. Semifinalele se vor disputa in 01 octombrie 2011, pe terenuri neutre. Tragerea la sorti se va efectua luni, 26 septembrie 2011, la sediul FRR, orele 12.00. Prevederile regulamentare de desfasurare a acestor jocuri vor fi aceleasi ca la sferturile de finala.

5. Finala Cupei Romaniei Gold Corporation Rosia Montana 2011 se va desfasura la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf, in data de 03 decembrie 2011, delegatii echipelor calificate si capitanii de echipa fiind solicitati sa participe luni, 28 noiembrie 2011, la sedinta tehnica premergatoare jocului, aceasta avand loc la sediul FRR, orele 13.00, cand se vor stabili si detaliile tehnice de desfasurare a partidei.

6. In situatia in care cluburile nu se inteleg in legatura cu localitatea sau terenul unde urmeaza sa se desfasoare jocurile din sferturile de finala si semifinale, acestea vor fi stabilite de catre FRR, pana cel tarziu in ziua de miercuri premergatoare partidelor.

7. Neprezentarea la un joc, va atrage sanctionarea clubului cu suma de 1.000 euro, conform prevederilor ROAR, Art. 43.1.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile