Statistici SuperLiga CEC Bank 2011

SuperLiga CEC Bank.

La mai putin de doua luni pana la inceputul editiei din 2012 a SuperLigii, toate echipele au inceput antrenamentele si si-au setat obiectivele pentru anul acesta. Prima editie in noul format a avut rezultate remarcabile, iar echipele au de munca pentru a le depasi.

Cele mai multe puncte marcate le-a avut echipa CSM Baia Mare, 647, iar la ea activeaza si al doilea cel mai bun marcator al sezonului, Ionut Dimofte care singur, a adus echipei 157 de puncte. Baimarenii au reusit 91 de incercari, 24 de lovituri de pedeapsa, 58 de transformari si doua drop-goluri. Pentru al treilea an consecutiv, Baia Mare a luat acasa titlul de campioana.

Pe locul al doilea se afla RCM Timisoara, echipa cu cel mai bun marcator al competiei a reusit sa stranga 557 de puncte, dintre care 196 inscrise de Vali Calafeteanu. Timisorenii au marcat 73 de eseuri, 29 de lovituri de pedeapsa si 51 de transformari. Acestia s-au clasat pe locul al treilea in clasamentul SuperLigii 2011 si tintesc spre titlu in 2012.

Dupa numarul de puncte marcate, pe locul al treilea se afla RCJ Farul Constanta, acestia reusind sa marcheze 539 de puncte in sezonul trecut. Cel mai bun marcator al constantenilor este Lazar Filip, acesta a reusit sa marcheze 78 de puncte. La finalul competitiei, echipa se poate mandri cu 74 de incercari reusite, 22 de lovituri de pedeapsa, 3 drop-goluri si 43 de transformari. RCJ Farul Constanta s-a clasat pe locul patru in clasamentul SuperLigii CEC Bank 2011.

CSA Steaua Bucuresti ocupa locul al patrulea cu 469 de puncte marcate sezonul trecut. Stelistii au reusit 61 de incercari, 31 de lovituri de pedeapsa, 3 drop goluri si 43 de transformari. Acestia au pierdut pentru a treia oara finala impotriva celor de la CSM Baia Mare.

Dinamovistii se claseaza pe locul cinci cu 444 de puncte marcate, 59 de incercari, 28 de lovituri de pedeapsa, un drop gol si 31 de transformari reusite. Tot locul cinci l-au ocupat si in clasamentul competitiei, dupa ce au castigat impotriva celor de la CSM Bucuresti.

Ocupanta locului sase in clasamentul punctelor marcate este CSM Bucuresti, reusind sa adune 331 de puncte. Bucurestenii au marcat 39 de eseuri si au reusit 29 de lovituri de pedeapsa, un drop gol si 23 de transformari. Cel mai bun marcator al lor este mijlocasul la deschidere Ionut Florea care a adus echipei sale 111 puncte, clasandu-se astfel pe locul trei in topul marcatorilor.

Sezonul trecut U Cluj a adunat 221 de puncte, 23 de incercari reusite, 24 de lovituri de pedeapsa si 17 transformari. Cel mai bun marcator este Cristian Sauan cu 73 de puncte.

SuperLiga 2012 incepe pe 24 martie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile