Baia Mare, victorie categorica cu Cluj

Universitatea Cluj si Stiinta Baia Mare si-au verificat potentialul inaintea debutului in Cupa Romaniei.

Vicecampiona CSM Stiinta Baia Mare a debutat in noua editie a SuperLigii CEC Bank cu o victorie categorica, scor 58-11 in fata celor de la CS U Cluj.

In ambele reprize Baia Mare s-a impus clar, la final s-au consemnat zece eseuri marcate de maramureseni si unul pentru studentii din Cluj.

De 30 de minute au avut nevoie elevii lui Eugen Apjok pentru a-si asigura punctul bonus ofensiv, perioada in care Dinis, Danila, Pop si Gal au culcat cate o data balonul in terenul de tinta al clujenilor. In replica Mazare a reusit doua lovituri de pedeapsa, iar tabela indica 17-6 in favoarea gazdelor.

Pana la pauza Zimbrii au mai marcat doua eseuri prin neozeelandezul Wiringi si Pop la a doua reusita personala, dupa 40 de minute Baia Mare conducand cu 36-6.

Debutul partii secunde a adus doua incercari reusite intr-un interval de trei minute, Catuna si din nou Wiringi trecandu-si numele pe lista marcatorilor.

Cu toate ca Ciaparii a primit cartonas galben a urmat o perioada in care jocul s-a echilibrat, puncte mai fiind inscrise pe finalul disputei.

Stoica a marcat eseul cu numarul noua, dupa care baimarenii ramasi in 14 dupa cartonasul galben primit de Vlad Ailenei, nu au reusit sa faca faca fata unui atac consistent cu inaintarea al clujenilor, care s-a finalizat cu eseul de onoare al acestora, autor Razvan Ailenei.

Finalul jocului i-a gasit pe Zimbrii tot in inferioritate numerica, Stoica vazand cartonasul galben dar chiar si in 14 jucatori vicecampionii au marcat si al zecelea eseu, autor fiind Van Herden.

Baia Mare s-a impus lejer cu scorul de 58-11, maramuresenii luand si bonusul ofensiv, partida impotriva clujenilor fiind practic incalzirea pentru derby-ul din etapa viitoare, in Banat se va reedita finala din sezonul trecut, RCM Timisoara-Stiinta Baia Mare.

Foto: www.ursachipaul.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile