Dinamo a invins Farul in ultimul minut de joc

Dinamo-Farul a fost un adevarat derby, cu un joc spectaculos prestat de ambele formatii si cu un final dramatic care a dat castig de cauza “alb-rosiilor”.

Marinarii au inceput in forta disputa de pe stadionul Florea Dumitrache si au marcat primul eseu dupa numai cinci minute, Darryl de la Harpe gasind bresa in defensiva lui Dinamo, transformarea lui Jantjies ducand scorul la 0-7.

Primele 40 de minute au fost echilibrate fara ca niciuna dintre combatante sa nu aiba sansa de a modifica tabela, exceptie facand lovituta de pedeapsa concretizata de Caplescu in minutul 39 prin care la cabine s-a intrat cu rezultatul Dinamo-Farul 3-7.

Dupa reluare tot Caplescu a redus din diferenta, uvertura dinamovistilor reusind sa puncteze dintr-o lovitura de pedeapsa, ecartul marinarilor scazand la un singur punct.

In minutul 48, Jantjies a refacut diferenta dinr-o penalitate, dar peste doua minute Dinamo a reusit sa treaca pentru prima data in avantaj.

Dupa o actinune frumoasa purtata pe treisferturi, balonul a ajuns la aripa, Tanase fiind realizatorul incercarii, care in ciuda transformarii nereusite de Caplescu a intors rezultatul la 11-10.

Din acel moment lupta s-a dat intre cei doi transformeri, Caplescu si Jantjies, primul reusind sa concretizeze doua din trei tentative de tinta in timp ce namibianul cu un procentaj de trei reusite din trei, au facut ca tabela sa indice cu zece minute inaite de final scorul de 19-17 pentru constanteni, perioada in care s-a jucat si rugby in 14, Stein si Badalicescu vazand cartonasul galben.

Finalul de partida a fost dramatic, cu Dinamo fortand victoria si dupa un cartonas galben vazut de constanteanul Sasu, V.Petrache a beneficiat de o lovitura de pedeapsa pe care a si transformat-o in puncte asigurand astfel victoria “alb-rosiilor”.

Dinamo s-a impus cu 20-19 si a obtinut prima victorie in actuala editie, Farul trebuind sa se multumeasca cu punctul bonus defensiv.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile