Steaua a obtinut a treia victorie, invingand Timisoara

In derby-ul rundei a treia, Steaua s-a impus in fata campioanei en-titre RCM Timisoara, dupa o prima repriza in care “ros-albastrii” si-au dominat categoric adversarul.

Partida a inceput cu banatenii presand in 22-ul militarilor, fapt care a dus la primul eseu al intalnirii, reusita apartinandu-i lui V Rus, care a culcat balonul in terenul de tinta al gazdelor, dupa cateva momente de fixare. Conache a transformat si in minutul cinci Timisoara conducea cu 7-0.

Pana la finalul primei reprize, aspectul jocului s-a schimbat insa radical, actiunile de atac curgand intr-o singura directie, spre terenul de tinta al timisorenilor.

Mai intai Vlaicu a redus diferenta dintr-o penalitate, pentru ca tot el sa marcheze un eseu, dupa o dominare categorica a “ros-albastrilor”, in minutul 15 Steaua trecand in avantaj, scor 8-7, pentru ca tot fundasul stelist a ratat transformarea.

Trei minute mai tarziu, Vlaicu porneste o actiune din propriul teren, balonul circula pe traseul Vlaicu-Cazan-Dumitru si aripa militarilor a finalizat cu eseu, Vlaicu ratand din nou transformarea, iar tabela de marcaj indica rezultatul Steaua-Timisoara, 13-7.

In minutul 30, Vlaicu a concretizat o penalitate, iar in minutul 37 Nainer a reusit al treilea eseu al Stelei, nici de aceasta data transformarea nefiind reusita, “ros-albastrii” marind ecartul la 14 puncte.

Cu un minut inainte de finalul primei parti, Umaga a primit cartonas galben, Timisoara a rams in 14 jucatori, iar Vlaicu a stabilit scorul pauzei dintr-o lovitura de pedeapsa, Steaua-Timisoara 24-7.

In partea secunda, campionii en-titre si-au revenit, reusind sa echilibreze disputa, lipsa lui Fercu, Turashvili sau Lemnaru fiind vizibila insa in jocul echipei lui Chester Williams.

Vlaicu a adus primele puncte din mitanul secund, pentru ca Conache sa reduca diferenta din doua lovituri de pedeapsa.

Pana in ultimele zece minute ale partidei nu s-au mai inscris puncte, atunci cand Vlaicu a concretizat o penalitate, iar la ultima faza de joc Shennan a marcat a doua incercare a banatenilor.

Rezultatul final a fost 30-18 pentru Steaua, militarii obtinand al treilea succes consecutiv, iar etapa viitoare vor merge in Maramures, in timp ce Timisoara se va pregati pentru disputa cu Farul.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile