Campionii en-titre, RCM Timisoara, s-au impus pe Cluj Arena

Desi nu au fortat, elevi lui Chester Williams au castigat la Cluj cu o diferenta confortabila, timisoarenii reusind sa inscrie sapte incercari “alb-negrilor”, in partida contand pentru ultima etapa a turului sezonului regulat.

Primele 25 de minute au aratat o echipa a Clujului capabila se joace de la egal la egal cu mult mai valoroasa sa adversara, studentii ardelenii reusind chiar sa-i preseze pe campioni si sa-i tina in propriul 22.

In perioada amintita s-au marcat puncte putine, Carpo reusind un eseu netransformat pentru banateni, in timp ce Paraschiv a concretizat o penalitate si a a dus trei puncte in contul Clujului.

Pe finalul primei reprize, “alb-negrii” au inceput sa cada din punct de vedere fizic, obositi de eforturile depuse in a se ridica la nivelul adversarilor si acestia au profitat marcand patru eseuri prin Poparlan dubla, Shennan si Drenceanu, trei fiind transformate de Conache, la pauza tabela indicand rezulatul U Cluj-Timisoara 3-31.

Repriza secunda nu a fost una bogata in evenimente, timisoarenii avand deja bonusul ofensiv asigurat, au incercat mai mult sa conserve rezulatul, in timp ce gazdele au cautat drumul spre un eseu de onoare.

Pe fondul acestui joc, tot banatenii au fost cei care au marcat puncte, Drenceanu izbutind al doilea eseu personal si Sola, in chiar ultimul minut de joc, ambele reusite fiind transformate de Conache.

Timisoara s-a impus cu rezulatul de 45-3, iar in prima etapa a returului va sta, de partea cealalta pe studentii clujeni, o echipa cu multi accidentati, ii asteapta un meci greu cu Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile