Forte noi se alatura clubului din Timisoara

RCM UV Timisoara l-a transferat pe Anesi Sosene, primul jucator care a evoluat pentru All Blacks din Romania si au semnat un contract de sponsorizare cu  EVW Holding.

Noul sponsor, companie de distributie camioane, cu care s-a semnat un acord pe trei ani, ofera suficient confort financiar pentru ca membrii conducerii clubului sa isi fixeze scopuri inalte – „In acest an vrem si campionatul, si Cupa Romaniei”  a declarat Dan Dinu, vicepresedintele RCM UV Timisoara.

Din echipa campioana in 2012 face parte incepand cu aceasta a doua jumatate a sezonului primul „All Blacks de Romania”. Anesi Sosene, jucator neo-zeelandez cu origini samoane, a precizat ca vede transferul sau drept o oportunitate, precizand ca a ales echipa banateana pentru ca este o echipa antrenata de Chester Williams.

Antrenorul sud-african pe de alta parte saluta nu doar achizitia unicat a clubului, ci si reintoarcerea lui Ben Tuiatua, aceasta pentru ca urmatoarele meciuri din SuperLiga CEC Bank se anunta dificile ” Ultimele patru meciuri din campionat vrem sa le folosim la maximum. Nu va fi un meci usor cu Farul, au jucatori noi, e o incercare pentru echipa mea. Vrem sa folosim meciurile sa ne pregatim pentru play-off. Lucram la contact, la placaje, va trebui sa lucram mai mult. (..) Sunt fericit ca a revenit Tuiatua si ma bucura venirea lui Sosene. In acest moment pot spune ca exista un balans intre aparare si atac, putem juca bine ambele faze. Este multa munca, inclusiv a managementului. Vrem sa crestem de la an la an.”.

Surprizele echipei galben-albastre continua cu alti stranieri asteptati la antrenamente – Saia Halalilu, Fenovai Tuimana, Tampaki Sione (Tonga) şi Lemeki Davau (Fiji), echipa luptand pentru pastrarea titlului castigat anul trecut.

RCM UV Timisoara va intalni pe 13 iulie la Constanta echipa Farului, in primul meci din sezonul regulat.

foto: druckeria.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile