Baia Mare a luat punct bonus cu Farul

Vice-campioana Romaniei, CSM Stiinta Baia Mare, a invins astazi cu punct bonus ofensiv echipa de la malul marii dupa un meci in care a avut trei eliminari temporare.

Partida din Maramures a inceput cu un cartonas galben incasat de linia a doua Hristache dupa numai doua minute de joc. Jantjies a incercat transformarea de pe locul infractiunii dar a trimis pe langa buturi.

Michael Wiringi, care a inceput meciul ca fundas si l-a incheiat ca mijlocas la gramada, a avut sansa dechiderii scorului in doua randuri dar a trimis pe langa loviturile de pedeapsa din apropierea liniei de 22m.

Debutant in tricoul Zimbrilor, sud-africanul Daniel Clarke si-a asumat rolul de transformer dupa ratarile lui Wiringi si a adus primele puncte pe tabela dintr-o lovitura de pedeapsa. Tot el a majorat la 6-0, prin acelasi procedeu.

Dupa o lovitura de pedeapsa batuta rapid de Falamoe, pilierul Pristavita l-a deschis pe Van Herden care a plonjat in eseu. Clarke a transformat si scorul a devenit 13-0.

Jantjies a transformat in puncte o lovitura de pedeapsa a marinarilor si a stabilit si scorul pauzei, 13-3 pentru gazde.

Baimarenii au incheiat prima parte a jocului asa cum au inceput, in inferioritate numerica, Dico vazand si el cartonasul galben pentru un placaj periculos.

Dupa cinci minute de joc din repriza a doua Clarke a marit avantajul echipei sale cu o noua lovitura de pedeapsa transformata in puncte.

Farul a ramas in 14, dupa ce Gregory Stein a primit cartonas galben.

Dupa atacuri succesive ale CSM Stiinta Baia Mare, talonerul Andrei Radoi a culcat balonul in terenul de tinta si a dus scorul la 21-3 pentru formatia sa, Clarke ratand transformarea. La faza urmatoarea Jantjies l-a imitat si el, ratand ocazia de a aduce noi puncte pentru marinari.

Dupa o presiune sustinuta a constantenilor la 5m de terenul de tinta al echipei gazda, dar fara puncte marcate, internationalul Csaba Gal a semnat al treilea eseu al vicecampionilor. Clarke a ratat din nou transformarea si scorul a devenit 26-3.

Van Herden a vazut si el galben pe final.

Punctul bonus ofensiv a fost adus de pilierul Paul Rusu, dupa ce constanteanul Stein a gresit la o faza pornita din propriul teren de tinta, Clarke a transformat si a inchis tabela la 31-3.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile