Divizia Nationala Seniori: Au inceput disputele din Play-Off si Play-Out

Poli Agro Iasi a debutat in Play-Off pe propriul teren avand ca adversara pe RC Barlad, o partida in care studentii din Copou s-au impus cu 40-15 luand si bonusul ofensiv.

Iesenii au marcat sase eseuri prin Cernescu, Plai, Giusca, Nistor, Neagu si Cremenitschi, Ignea transformand cinci dintre acestea, replica barladenilor venind prin incercercarile lui Ivanescu si Nicoara, Marin izbutind o trasnformare si o lovitura de pedepasa.

In Play-Out, la Suceava, dupa o partida nebuna gazdele de la CSM Bucovina au cedat in fata celor de la CS Navodari cu rezulatul de 15-19.

Sucevenii au deschis scorul dupa un eseu, oaspetii reusind sa egaleze, 5-5 fiind scorul pauzei. Gazdele au preluat conducerea dar echipa de la malul marii a intors sorata partidei pentru ca dupa o incercare a elevilor lui Constantin Vlad, CSM Bucuovina sa conduca cu 15-12 in minutul 72.

Aproape de final Perju a reusit sa inscrie eseul victoriei dupa o cursa de 30 de metri, Perju fiind la a doua reusita, alaturi de eseul lui Daineanu si doua transformari semnate de Trandafir.

Tot in Play-Out, la Arad, gazdele s-au impus cu 26-5 in fata cleor de la RCM Galati dupa o prima repriza perfecta in care conduceau cu 26-0.

Burai cu o dubla, Pop si Grindei au asigurat bonusul ofensiv prin cele patru incercari marcate, trei fiind transformate de Florea, replica galatenilor venind printr-un eseu marcat in repriza secunda.

Miercuri se va disputa partida dintre Stejarul Buzau si Stiinta Petrosani contand pentru prima etapa a Play-Off-ului .

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile