Csaba Gal – Jucatorul Etapei a XXI-a

A doua semifinala a SuperLigii CEC Bank le-a adus fata in fata pe CSM Stiinta Baia Mare si Steaua Bucuresti, sambata, 28 septembrie, pe stadionul Lascar Ghinet.

Gazdele au reusit victoria cu 26-16 si vor juca finala impotriva lui RCM UV Timisoara, sambata, 5 octombrie, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Pentru aportul adus echipei, Csaba Gal a fost desemnat jucatorul etapei, acesta reusind sa inscrie trei incercari, aducand astfel 15 puncte din totalul de 26 obtinute de echipa baimareana. Restul punctelor au fost obtinute din trei lovituri de pedeapsa si o transformare.

Centrul celor de la CSM Stiinta Baia Mare este deja o prezenta constanta la echipa nationala a Romaniei, acesta castigand in luna iunie trofeul IRB Nations Cup 2013 alaturi de Stejari, al doilea an consecutiv.

De asemenea, pentru jucatorul baimarean urmeaza o perioada incarcata, pe langa finala SuperLigii CEC Bank acesta urmand sa intre in cantonament cu echipa Lupii Bucuresti cu care va sustine anul acesta trei meciuri in AMLIN Challenge Cup, la acestea adaugandu-se si cele trei meciuri test din luna noiembrie, atunci cand Stejarii vor intalni Tonga, Canada si Fiji.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile