Poli Iasi si RC Barlad au castigat in prima etapa din Cupa Romaniei

Desi initial urmau sa se dispute sapte partide in cadrul calificarilor pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei editia 2013, doar doua partide au avut loc, restul echipelor retragandu-se din competitie.

Astfel CSM Sibiu a intalnit pe Poli Agro Iasi, iar RC Grivita a dat piept cu RC Barlad, partide care au avut loc la Sibiu, respectiv Bucuresti.

In Valea Aurie, Poli Agro Iasi, echipa clasata pe locul secund in Divizia Nationala de Seniori nu a avut probleme in a se impune, trecand de CSM Sibiu cu rezultatul de 81-7, dupa ce la pauza studentii conduceau cu 52-0.

Iesenii au marcat un total de 13 eseuri, din care opt au fost transformate, bucuria gazdelor constand in eseul de onoare care a fost transformat.

In Parcul Copilului, Grivita a inceput curajos partida si a condus in minutul 20 cu 3-0 dupa o penalitate a lui Ungureanu, pentru ca apoi diferenta de esalon valoric sa-si spuna cuvantul, iar RC Barlad sa se impuna cu rezultatul de 73-3.

Barladenii au marcat 11 eseuri din care 9 au fost transfromate, fiind penalizati si cu doua cartonase galbene, Grivita contabilizand doar punctele de onoare marcate din lovitura de pedeapsa.

Alte cinci partide nu s-au disputat din cauza retragerii echipelor din competitie, acestea fiind:

CS Sportul Studentesc – CSU AV Arad

CS CFR Brasov – RC Stejarul Buzau

Metrorex – Stiinta Petrosani

Callatis Mangalia – CSM Bucovina Suceava

RC Lions Arad – CS Navodari

Optimile de finala ale Cupei Romaniei se vor disputa pe 9 noiembrie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile