Stiinta Baia Mare a obtinut o victorie cu emotii in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti

Dupa o disputa extrem de echilibrata in care fiecare dintre cele doua combatatante si-ar fi putut apropia victoria, Stiinta Baia Mare a castigat partida de pe propriul teren in fata bucurestenilor de la CSM Olimpia.

Partida a inceput sub semnul echilibrului, CSM Olimpia jucand extrem de curajos ceea ce adus si prima oportunitate de a marca puncte de partea bucurestenilor care au deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa semnata de Filip.

Desi oarecum ciudat gazdele nu au reusit sa se apropie amenintator de 22-ul oaspetilor, in minutul 12 Luke Samoa a ratat o tentativa de tinta, pentru ca apoi la o faza pornita de la Wiringi si continuata pe traseul Fakaosilea-Van Heerden, Gal a reusit sa inscrie primul eseu al partidei.

Luke Samoa a reusit transformarea si zimbrii conduceau in minutul 14 cu 7-3, rezultatul mentinandu-se pana in minutul 27 pentru ca desi Filip a avut oportunitatea de a pune puncte pe tabela de marcaj a ratat o penalitate, distanta fiind de 45 de metri de butul gazdelor.

Au urmat momente de joc foarte bune ale bucurestenilor care gratie inaintarii au pus o presiune fantastica asupra maramuresenilor, acestia fiind nevoiti sa se apere la cinci metri de propriul teren de tinta si astfel dupa o deschidere rapida a lui Surugiu balonul a ajuns la Sola care a finalizat actiunea cu eseu.

Filip a ratat din pozitie dificila transformarea insa CSM Olimpia Bucuresti a preluat conducerea pe tabela de marcaj a stadionului Lascar Ghinet cu rezultatul de 8-7.

Pana la pauza ambele echipe au mai concretizat cate o lovitura de pedeapsa, Luke Samoa in contul gazdelor, Filip pentru vizitatori si astfel bucurestenii au intrat la cabine avand avantaj de un punct 11-10.

Repriza secunda a inceput cu CSM-isti avand un moral excelent si in minutul 43 Filip a concretizat o noua lovitura de pedeapsa scorul devenind 14-10.

Cu oaspetii aflati in avantaj zimbrii au incercat sa revina avand insa de infruntat o aparare foarte buna a acestora care insa a cedat in minutul 52 atunci cand in urma unui contra-atac baimarenii au reusit prin Ciutu o noua incercare.

Filip putea sa egaleze in minutul 64 insa centrul galben-negrilor a ratat si pana la finalul patidei doar Luke Samoa a mai adus puncte pe tabela de marcaj, Stiinta Baia Mare impunandu-se cu rezultatul de 20-14.

Dupa o partida spectaculoasa cu rasturanri de scor in care ambele echipe si-au adus aportul la spectacolul din teren, Stiinta Baia Mare a acumulat patru puncte in clasament, CSM Olimpia plecand din Maramures cu punctul bonus defensiv.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile