CFR Brasov a obtinut o victorie la scor in fata celor de la CSM Sibiu

In cadrul etapei a VIII-a din Divizia A in Grupa Vest, CFR Brasov a primit pe propriul teren vizita echipei CSM Sibiu pe care a reusit sa o invinga cu rezultatul de 86-5.

Asa cum o arata si scorul, partida a fost la discretia elevilor antrenati de Emilian Duta care au marcat primul eseu inca din minutul trei pentru ca la pauza tabela de marcaj sa indice rezultatul de 48-0.

Brasovenii au inscris un total de 14 incercari prin Dragos, Pistea, Ravar, Coti si Pintican toti cate o dubla respectiv Stefan, Kovacs, Nita si Asimine cu cate o finalizare in terenul de tinta adevers. La zestrea de puncte a invigatorilor au mai contribuit Dragos cu sase transformari, Pistea si Ravar cate una.

Cu acest succes CFR Brasov si-a luat revansa pentru infrangerea din etapa a V-a cand a pierdut la Sibiu cu rezultatul de 39-19 si conduce detasat in Grupa Vest devansandu-le pe CS Manastur si CSM Sibiu.

In cadrul aceleiasi etape dar in Grupa Est, Sportul Studentesc a castigat in deplasare la Metrorex cu rezultatul de 22-19. Alb-negrii au obtinut o victorie cu emotii in care au revenit fiind condusi cu 12-5 pentru a se desprinde la 22-12, un eseu de penalizare in favoarea celor de la Metrorex facand finalul partidei incendiar.

Sportul Studentesc este lidera Grupei Est in timp ce Metrorex se afla pe pozitia a treia, iar in urmatoarea runda va avea o deplasare extrem de dificila pe Parcul Copilului unde va infrunta pe RC Grivita.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile