Arlechinii, revelatia etapei a IV-a a campionatului national de rugby 10

Etapa a IV-a a campionatului national de rugby pentru echipe de amatori, formate din cate 10 jucatori, s-a desfasurat in complexul sportiv CFR Constanta, in acest week-end.

Runda a programat meciuri foarte interesante si echilibrate, iar scorurile inregistrate vorbesc de la sine despre echilibrul si spectaculozitatea duelurilor. De semnalat si ca s-a jucat pe doua terenuri paralele, fapt mai putin intalnit la activitati de acest gen.

Titanii, echipa de pe primul loc, a avut din nou o prestatie buna si a inceput tare, invingand Rechinii Constanta cu 15-0. Lidera a pierdut la mare lupta contra celor de la Carrefour Rugby, una dintre pretendentele la titlul de campioana. Si-au revenit insa pe finalul etapei, invingand la scor Barbarians Bucuresti cu 50-10 si luand o optiune foarte serioasa pentru castigarea campionatului.

Carrefour Rugby, practic cea mai experimentata echipa din campionat, formata din jucatori care cu greu ai putea crede ca evolueaza la amatori, a defilat din nou invingand in toate cele 3 meciurile.

Revelatia etapei si a campionatului este Arlechinii Bucuresti, echipa care se apropie cel mai mult de ideea de amatorism. Formata in procent foarte mare din incepatori, baieti care au descoperit rugbyul recent dar care joaca din inima, Arlechinii se poate considera invingatoarea morala a rundei care a avut loc pe Litoral.

Arlechinii au invins echipe mult mai experimentate ca Dracula Old Boys si Morometii, terminand la egalitate dupa mare lupta cu gazdele de la Rechinii Constanta.

La capitolul organizare, participantii multumesc in primul rand lui Dragos Olteanu si celor de la Rechinii Constanta. Urmatoarea etapa va avea loc in luna noiembrie, la Bucuresti, pe arena Grivita.

Rezultatele complete:

Titanii – Rechinii 15-0
Morometii – Barbarians 30-15
Dracula – Carrefour 0-20
Arlechinii – Rechinii 10-10
Barbarians – Dracula 15-35
Titanii – Carrefour 5-15
Morometii – Arlechinii 10-20
Rechinii – Carrefour 5-25
Dracula – Arlechinii 15-20
Rechinii – Morometii 20-10
Titanii – Barbarians 50-10

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile