CS Gold Rosia Montana a devenit campioana la Rugby 7

Ultima etapa a Campionatului National de Rugby 7 rezervat junioarelor s-a disputat in localitatea Mihai Viteazu si a revenit fetelor de la CS Gold Rosia Montana, care au devenit astfel campioanele editiei 2014.

CS Gold Rosia Montana a castigat toate cele trei partide disputate in aceasta ultima runda si a acumulat noua puncte, fiind urmata de RC Ariesul Mihai Viteazu, CSM Pascani si RC Buzau, cea mai disputata partida fiind insa cea pentru pozitia secunda.

Inaintea acestei runde RC Ariesul Mihai Viteazu si CSM Pascani se aflau la egalitate de puncte in clasamentul general, astfel ca partida directa a fost cea care a decis medaliatele cu argint, respectiv bronz ale editiei 2014.

RC Ariesul Mihai Viteazu s-a impus cu rezultatul de 10-7, dupa o partida in care ardelencele au condus la pauza cu 5-0 gratie eseului marcat de Madalina Dragan, in partea secunda Andreea Dargan trecandu-si in cont o incercare pentru invingatoare, iar Maria Atomi un eseu si o transformare pentru CSM Pascani.

Astfel RC Ariesul Mihai Viteazu a devansat in extremis pe fostele campioane de la CSM Pascani in clasamentul general care a fost completat de RC Buzau, echipa din Piatra Neamt, RC Venus Temad retragandu-se din competitie.

CS Gold Rosia Montana a cucerit titlul de campioana dupa ce a dominat clar acest sezon, castigand sapte din cele opt etape disputate, din lotul ardelencelor facand parte: Veronica Filip, Aura Rus, Cristina Tunaru, Eliza Rusu, Nicoleta Dricea, Andeea Lefter, Catalina Rusu, Diana Hristea, Maria Sicoe si Alina Bustan.

La festivitatea de premiere a participat Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Haralambie Dumitras, care alaturi de oficilitatile locale, a inmanat participantelor la competitie cupe si medalii.

Campionatul National Rugby 7 Junioare – Etapa a VIII-a, rezultate:
CS Gold Rosia Montana-RC Buzau 44-0
CSM Pascani-RC Ariesul Mihai Viteazu 7-10,1-2 la es
RC Ariesul Mihai Viteazu-RC Buzau 29-0
CS Gold Rosia Montana-CSM Pascani 12-5
RC Ariesul Mihai Viteazu-CS Gold Rosia Montana 5-22
CSM Pascani-RC Buzau 32-0

Clasament:
1.CS Gold Rosia Montana-9puncte
2.RCAriesulMihai Viteazu-7puncte
3.CSM Pascani-5puncte
4.RC Buzau-3puncte

Clasamentgenerall:
1.CS Gold Rosia Montana-78puncte-Campioana editiei 2014
2.RC Ariesul Mihai Viteazu-58puncte
3.CSM Pascani-56puncte
4.RC Buzau-25puncte
5.RC Venus Temad Piatra Neamt – retrasa din campionat

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile