Cupa Mos Nicolae la rugby tag in cadrul ONSS

Pe 28 noiembrie in sala de sport a scolii gimnaziale ”Ion Creanga” din Cluj a avut loc prima etapa a fazei municipale la Srugby din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, pentru ciclul primar si gimnazial.

Competitia, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si FRR, a avut drept miza Cupa ”Mos Nicolae” si a reunit urmatoarele participante: Liceul Teoretic ”Eugen Pora”, Colegiul National ”George Baritiu”, Liceul Teoretic ” Avram Iancu”, scoala gimnaziala ”Ion Creanga”, scoala Ggmnaziala ”Nicolae Titulescu”.

Echipele clasate pe primele doua pozitii au trecut in urmatoarea faza a competitiei, cea judeteana. Dupa disputarea partidelor, castigatoarele care vor merge mai departe s-au dovedit a fi Liceul Teoretic ”Avram Iancu” si scoala gimnaziala ”Ion Creanga” la ciclul primar, respectiv Liceul Teoretic ”Eugen Pora” si Colegiul National ”George Baritiu” la ciclul gimnazial.

Pe 3 decembrie la Liceul Tehnologic din Apahida s-a desfasurat faza rurala a ONSS, la care s-au prezentat echipele scolilor gimnaziale din localitatile Apahida, Juc, Panticeu, Aghires, Sanicoara si Buza. Rezultatele meciurilor au decis ca sunt calificate la faza judeteana echipele scolilor gimnaziale din Panticeu si Buza.

Urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat o intalnire asemanatoare si pentru zona Turda, Câmpia Turzii si Mihai Viteazu, pentru a fi selectate reprezentantele in faza urmatoare.

Participantii au primit din partea Federatiei Romane de Rugby cupe si diplome.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile