Cursuri de arbitri nivel 1 organizate la Iasi, Constanta, Brasov si Bucuresti

Federatia Romana de Rugby prin Comisia Centrala de Arbitri, organizeaza si in acest an cursuri de formare arbitri.

La acestea se pot inscrie jucatori activi, fosti jucatori, antrenori, cat si simpli iubitori ai rugbyului. Nu exista nicio forma de admitere, fiind obligatoriu necesara doar inscrierea la adresa de e-mail: george.bargaunas@frr.ro sau la telefon 0749114662.

Cursurile, cuprinzand atat module teoretice, cat si practice, vor avea loc in patru centre nationale, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile consecutive. Astfel, debutul cursurilor se va face la Brasov, unde intalnirea va fi pe 7 si 8 februarie, urmata fiind de sesiunea de la Iasi pe 21 si 22 februarie. In capitala cursul se va tine pe 28 februarie si 1 martie, in timp ce candidatii constanteni se vor pregati pe 7 si 8 martie. La malul marii sunt organizate pana atunci niste sedinte de pregatire, in fiecare luni de la ora 16.30, la Stadionul Farul.

Pentru cazul in care vor exista doritori din alte zone ale tarii, care nu pot participa conform programarilor de mai sus, acestia sunt rugati sa trimita solicitarile lor in scris, pentru o eventuala programare ulterioara.

Cursul se va incheia cu un examen al World Rugby, absolventii fiind atestati ca urmare a promovarii testarii ca arbitrii de nivel 1, putand sa oficieze la competitii de copii si juniori.

Aceasta initiativa se bucura de sprijinul Asociatiilor de Rugby Judetene, cat si de cel al AMRB.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile