Egalitate intre Timisoara Saracens si CSM Olimpia Bucuresti

Sambata, 27 februarie, va avea loc la Iasi testarea observatorilor oficiali de joc.

Primul rezultat de egalitate al ecestei editii din SuperLiga CEC Bank s-a consemnat pe stadionul Dan Paltinisanu in partida din etapa a treia, in care s-au intalnit Timisoara Saracens si CSM Olimpia Bucuresti.

Fara verva aratata in partida cu Stiinta Baia Mare, timisorenii s-au izbit de un adversar redutabil, tigrii pentru prima data cu Tamba-Turashvili-Badalicescu in linia intai si cuplul de mijlocasi Surugiu-Vlaicu fiind mult mai aproape de ceea ce-si doresc in acest sezon.

La prima partida in actuala editie de campionat, Vlaicu a deschis scorul pe malurile Begai din lovitura de pedeapsa, sutul uverturii bucurestenilor, de la aproximativ 50 de metri, trecand printre barele butului gazdelor, pe fondul unui joc curajos al elevilor lui Danie de Villiers.

Gazdele au trecut peste acest moment si au incercat sa gaseasca drumul catre terenul de tinta, insa dupa mai multe incercari ale inaintarii cu momente de fixare bucurestenii au scapat de sub presiune si Vlaicu a avut o noua tentativa de tinta, pe care a ratat-o, distanta fiind de peste 50 de metri.

Tot Vlaicu putea sa mareasca diferenta dar a ratat, in ciuda faptului ca pozitia a fost maibuna, 30 de metri lateral, apoi a scapat un balon, faza in urma careia timisorenii au beneficiat de o gramada in cinci din care a rezultat un eseu de penalizare.

Forta inaintarii banatenilor si-a spus cuvantul, dupa mai multe gramezi prabusite eseul de penalizare a venit logic si Calafeteanu nu putea rata transformarea, astfel ca in minutul 26 Timisoara Saracens a preluat conducerea cu 7-3.

Ca si in partidele anterioare, Calafeteanu nu a prins una din zilele lui bune si a ratat oportunitatea desprinderii, desi tentativa de tinta a fost din pozitie ideala, Vlaicu in schimb s-a evidentiat de doua ori din fata butului gazdelor si a stabilit scorul pauzei, 9-7 pentru CSM Olimpia Bucuresti.

Dupa reluare jocul a ramas echilibrat, din lupta surda purtata intre cele doua linii de 22 rezultand o lovitura de pedeapsa pe care Calafeteanu a ratat-o din nou, asa cum si G.Conache a facut-o cand mai erau de jucat aproximativ zece minute din timpul regulamentar.

A venit insa sclipirea lui Shennan care, in ciuda opozitiei a patru aparatori bucuresteni, nu s-a oprit decat in terenul de tinta, Conache a ratat transformarea, sperantele banatenilor pentru o victorie in extremis crescand dupa incercarea aripii neozeelandeze.

Rezultatul final, 12-12, l-a stabilit insa Malupo Mateo care s-a razbunat pentru ratarile din partida contra baimarenilor, tentativa de tinta a fundasului tigrilor fiind concretizata de la o distanta de aproximativ 40 de metri.

In urmatoarea etapa Timisoara Saracens va juca pe teren propriu impotriva celor de la Dinamo Bucuresti, iar CSM Olimpia Bucuresti si Steaua se vor duela pe stadionul Arcul de Triumf intr-un adevarat derby al capitalei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile