Bonus ofensiv pentru Steaua in eternul derby

Faptul ca Steaua Bucuresti traverseaza cea mai buna perioada din ultimii ani a demonstrat-o si victoria cu bonus ofensiv obtinuta de militari, rezultat 30-22, pe terenul eternei rivale, Dinamo Bucuresti, in etapa a VII-a din SuperLiga CEC Bank.

Asa cum se anticipa, Dinamo a incercat sa-si puna in valoare forta inaintarii, in timp ce ros-albastrii au replicat printr-un joc mai bun al liniei de treisferturi, in bilantul final ratarile lui Jantjies si Siotame Manu privand echipa lui Stefan Demici de bonusul defensiv.

In prima parte, desi Steaua a avut doua eliminari temporare, Ranuku si Golubenco fiind trimisi pe banca pedepselor, militarii au marcat doua eseuri prin Baraulea si Mototolea, ambele transformate de Golubenco, la care alb-rosii au replicat prin patru penalitati semnate de Jantjies.

Cum mijolocasul la deschidere al stelistilor, Golubenco, a primit cartonasul galben in minutul 40, repriza a doua a inceput cu avantaj numeric pentru gazde si Leon a marcat primul eseu pentru acestia restabilind egalitatea.

Jantjies a ratat transformarea care putea sa-i duca pe dinamovisti in avantaj, astfel ca la numai doua minute distanta Dascalu a profitat de o bresa in apararea alb-rosilor si a marcat cel de-al treilea eseu in contul trupei antrenate de George Sava.

In minutul 65 Steaua s-a desprins la un ecart de zece puncte dupa o faza care a curs pe linia de treisferturi, Ionita a adus eseul gratie caruia miltarii au plecat de pe stadionul Florea Dumitrache cu punctul bonus ofensiv.

Ultimele minute au mai adus in statistica partidei o lovitura de pedeapsa, concretizata de Lazar pentru ros-albastri si un eseu a lui Siaosi Kata, care astfel cu un total de cinci reusite este cel mai eficient jucator din SuperLiga CEC Bank la acest capitol.

Steaua se afla pe pozitia secunda a clasamentului si etapa urmatoare va primi vizita celor de la Universitatea Cluj, pentru Dinamo urmand o deplasare infernala in Maramures, unde vor da piept cu zimbrii baimareni.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile