CSM Olimpia Bucuresti si-a luat revansa in fata Universitatii Cluj

Dupa ce in partida tur CSM Olimpia Bucuresti a cedat pe propriul teren in disputa cu Univesitatea Cluj, tigrii au castigat pe stadionul Iuliu Hatieganu cu rezultatul de 41-20, o victorie care le-a adus si punctul bonus ofensiv.

Partida a inceput cu Ignea ratand doua lovituri de pedeapsa si replica bucurestenilor prin Taljard, care a deschis scorul din acelasi procedeu, dar avantajul a fost anihilat de un eseu al studentilor ardeleni avandu-l ca autor pe Belguidon.

A urmat o perioada in care initiativa elevilor lui Danie de Villiers si-a spus cuvantul si in minutul 15 acestia conduceau cu 17-5, prin realizarile in terenul de tinta a lui Cobden si Atelea Okati, ambele transformate de Vlaicu.

Clujenii au incercat sa revina in joc si eseul lui Murgoci, transformat de Ignea a strans rezultatul, insa Atelea Okati s-a aflat din nou la finalizare si acest al treilea eseu pentru CSM Olimpia fiind transformat de Vlaicu.

La cabine oaspetii au intrat in avantaj, 24-17, dupa ce in minutul 40 si Belguidon a reusit dubla personala, un eseu pe care Dimofte nu a reusit sa-l transforme, cei doi transformeri ai alb-negrilor mai ratand alte trei tentative de tinta.

Partea secunda a inceput cu Adrian Ion trimis pe banca pedepselor si Universitatea Cluj reducand ecartul la patru puncte prin Dimofte, rezultatul de 24-20 in favoarea bucurestenilor mentinandu-se pana in minutul 67, cand Taljard a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Finalul a apartinut celor de la CSM Olimpia, care si-au asigurat bonusul ofensiv dupa eseurile lui Adrian Ion si Taljard, acesta din urma fiind si autorul transformarilor celor doua reusite in terenul de tinta al gazdelor.

Pentru ambele echipe urmeaza partide de foc, Universitatea Cluj se va deplasa pe terenul celor de la Steaua Bucuresti, iar CSM Olimpia va primi vizita liderului Timisoara Saracens.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile