Victorie pentru Poli Iasi in derbyul cu RC Barlad

Bonus ofensiv pentru Poli Iasi in fata Bucovinei Suceava.

Etapa a XI-a din Divizia Nationala de Seniori a programat pe stadionul Tepro derbyul dintre Politehnica Iasi si RC Barlad, dupa o partida extrem de echilibrata si disputata studentii din Copou au reusit sa obtina victoria cu rezultatul de 20-14.

Inceputul de partida a fost spectaculos, cu iesenii deschizand scorul gratie eseului marcat de Formagiu, apoi oaspetii au preluat conducerea prin Borcia, care a finalizat in terenul de tinta si a transformat propria reusita, toate acestea consemnandu-se pana in minutul opt.

Doua minute mai tarziu Politehnica Iasi se afla din nou in avantaj, eseul capitanului Pislaru a fost transformat de Plai si rezultatul de 12-7 s-a mentinut pana aproape de pauza, atunci cand tabela de marcaj a suferit modificari.

Neagu a batut defensiva gazdelor si a marcat o incercare transformata de Borcia, insa Plai a concretizat o lovitura de pedeapsa si astfel dupa primele 40 de minute Politehnica Iasi, desi a fost condusa in doua randuri, se afla in avantaj, scor 15-14.

In partea secunda echilibrul din teren a facut ca niciuna dintre echipe sa nu inscrie vreun punct pana in minutul 78, atunci cand eseul lui Nita a dat lovitura de gratie si elevii lui Iulian Iftenie au contabilizat cea de-a sasea victorie consecutiva.

Pentru Politehnica Iasi si RC Barlad campionatul se va relua in luna august, cand studentii se vor intalni in deplasare pe Steaua U23 Bucuresti, barladenii avand programat un nou derby cu CS Navodari, pe propriul teren.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile