RC Barlad a realizat scorul etapei in Divizia Nationala de Seniori

Liderul clasamentului care conteaza in economia promovarii, RC Barlad s-a impus cu scorul de 67-13 la Buzau, dupa o partida in care gazdele au reusit sa tina pasul doar pana la jumatatea primei reprize.

Elevii lui Ioan Harnagea s-a desprins inca dupa primul fluier al arbitrului, eseuri Ipate si Munteanu, dar incercarea lui Caloian si tentativele de tinta concretizate de Caloian, respectiv Ureche, i-au mentinut pe buzoieni in lupta.

Din pacate pentru buzoieni insa, tabela de marcaj nu s-a mai modificat in deptul lor iar pana la finalul primei reprize, Postolache si Curcan au batut defensiva gazdelor, astfel ca dupa primele 40 de minute RC Barlad avea deja asigurat punctul bonus ofensiv.

Partea secunda a curs intr-un singur sens, catre terenul de tinta al celor de la Stejarul Buzau, Constantin, Ipate, Andrei, Isac, Postolache si Balaban intregind tabloul marcatorilor de eseuri de partea barladenilor, din fata butului Ibanescu totalizand sapte transformari si o lovirtura de pedeapsa.

Pentru RC Barlad sezonul regulat s-a incheiat, ultima partida cu CSM U23 Bucuresti fiind fara implicatii in clasamentul promovarii, in timp ce Stejarul Buzau va avea o deplasare extrem de dificila pe terenul Politehnicii Iasi.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile