Bonus ofensiv pentru Baia Mare in partida cu Universitatea Cluj

Bonus ofensiv pentru Baia Mare in partida cu Universitatea Cluj.

Stiinta Baia Mare a castigat prima partida din seria celor trei restante contand pentru SuperLiga CEC Bank, victoria conturandu-se in partea secunda pe fondul unui joc curajos al Universitatii Cluj care a dat o replica pe masura campionilor en-titre, pe stadionul Lascar Ghinet.

Molul de margine, arma zimbrilor, a adus primul eseu, marcat de Dinis in minutul 3, dar inceputul in forta al maramuresenilor a ramas fara continuare, studentii clujenii reusind sa echilibreze jocul, ba mai mult, sa se apropie periculos de terenul de tinta al gazdelor.

Prima repriza s-a incheiat cu rezultatul de 5-0 in favoarea baimarenilor, ambele echipe platind tribut greselilor de manuire a balonului, ceea ce a condus la o lupta surda a gramezilor intre cele doua linii de 22, niciuna dintre combatante neavand sanse reale pentru a marca.

Dupa reluare, Universitatea Cluj a egalat, o gramada la cinci metri de terenul de tinta al baimarenilor a creat faza din care Rosu a finaliazat la colt. Din pozitie dificila Melniciuc a ratat transformarea, insa rezultatul si-a pus amprenta asupra evolutiei gazdelor care au avut nevoie de minute bune pentru a reusi sa revina.

Astfel dupa o presiune constanta inaintarea alb-negrilor a cedat si un eseu de penalizare i-a readus pe zimbrii in avantaj, diferenta marindu-se apoi la patrunderea individuala a lui Shamkharadze, poate cel mai lucid jucator al gazdelor din compartimentul liniilor dinapoi.

Stiinta Baia Mare a fortat pe final obtinerea punctului bonus ofensiv, iar reusita a venit la cateva minute inainte de ultimul fluier al arbitrului prin Fakaolsilea, rezulatul final, 26-5, fiind stabilit de transformarea lui Samoa.

Urmatoarea partida din cadrul SuperLigii CEC Bank se va disputa pe 24 octombrie cand CSM Olimpia Bucuresti si Stiinta Baia Mare se vor intalni intr-o restanta contend pentruEtapa a VI-a pe stadionul Olimpia din Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile