Adrian Ion: ”Cupa Romaniei este o bună ocazie de a găsi formula câștigătoare”

Capitan al echipei CSM Bucuresti, Adrian Ion (29 de ani) a explicat esecul (8-29) suferit pe teren propriu, cu Timisoara Saracens, in etapa cu numarul 3 din editia 2016 a Cupei Romaniei la rugby, prin plusul de experienta al adversarilor, campioni en titre. Flankerul ramane optimist si spera ca aceasta competitie sa le foloseasca mai tinerilor sai colegi.

Fiu al marelui international roman Gheorghe Ion, Adrian Ion a rezumat cele intamplate pe gazonul stadionului bucurestean Olimpia astfel: ”A fost un meci greu. S-a vazut ca suntem o echipa in formare. Au fost greseli individuale. Mai ales pe linia de treisferturi. Timisoara a profitat de ele. Si a castigat. Vom face analiza video si vom incerca sa eliminam lucrurile negative din jocul nostru”.

Intrebat daca cei de la Timisoara au fost mai buni din punct de vedere fizic, Adrian Ion a raspuns: ”Noi ne-am simtit foarte bine pe teren. Cred ca experienta a facut diferenta. Noi avem multi jucatori tineri, cu mai putina experienta. Usor, usșor, speram sa-i aducem si pe ei la nivelul celorlalti”. Flankerul a adaugat ca si vâantul, care a batut in rafale, a influentat disputa, insa a subliniat ca acesta a deranjat ambele echipe, fiecare jucand cu el in fata timp de o repriza.

Adrian Ion s-a referit si la meciul pe care CSM Bucuresti il va avea in etapa urmatoare a Cupei Romaniei, sambata, 9 aprilie, de la ora 11.00. ”Vom juca la Baia Mare. Ne vom pregati pentru acest meci si vom incerca sa gasim cea mai buna formula de echipa. Pentru ca aceasta competitie este o ocazie pentru noi de a gasi cea mai buna formula. Incet, îincet, cred ca vom gasi formula castigatoare”, a concluzionat jucatorul de inaintare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile