Stiinta Baia Mare incepe SuperLiga cu inca un jucator georgian in echipa

Stiinta Baia Mare incepe SuperLiga cu inca un jucator georgian in echipa.

Vicecampioana Romaniei, CSM Stiinta Baia Mare, va avea din editia 2016-2017 a SuperLigii CEC Bank inca un jucator georgian in lot. Iuri Natriashvili se va alatura astfel lui Bidzina Shamkaradze, cel care a fost capitanul “zimbrilor” in prima competitie din acest an din rugbyul romanesc, Cupa Romaniei.

Natriashvili, care joaca pe postul de taloneur, este fost vice-capitan al nationalei Georgiei pentru ca re a evoluat in peste 40 de meciuri oficiale. In varsta de 32 de ani (1,80 m si 105 kg), gruzinul a evoluat la formatii precum CS Brive (2011-2013), S.C. Tulle (2014), ASM Clermont (2015) si Rugby Club Toulon (2016). Acesta a jucat un sezon si in campionatul Romaniei, la Farul Constanta (2010), echipa la care a evoluat si Shamkaradze.

Acesta este al patrulea transfer facut de Baia Mare dupa aripa tongana Sikuea Taliauli, in varsta de 21 de ani, centrul Mihai Lamboiu (19 ani) si scotianul Michael Doneghan, care poate evolua atat pe postul de centru, cat si pe cel de aripa.

Pe de alta parte, site-ul oficial al Stiintei Baia Mare informeaza ca in lotul echipei sunt 7 accidentati, cativa dintre acestia avand sanse mari de recuperare pana la debutul editiei 2016-2017 a SuperLigii CEC Bank, pe 30 iulie. Astfel, sunt in convalescenta Luke Samoa, Ionut Botezatu, Bidzina Shamkaradze, Nailago Waisea, Florian Rosu, Marius Pocris si Paul Rusu.

Maramuresenii au disputat un prim meci de pregatire, la Cluj, cu Universitatea, partida castigata cu 34-12.

Pe 22 iulie, in cel de-al doilea meci de pregatire, “zimbrii” primesc vizita celor de la CSA Steaua.

FOTO: Facebook CSM Stiinta Baia Mare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile