Bonus ofensiv pentru Timisoara Saracens pe terenul Universitatii Cluj

Bonus ofensiv pentru Timisoara Saracens pe terenul Universitatii Cluj.

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, in cadrul etepei a V-a din SuperLiga CEC Bank, Timisoara Saracens s-a impus cu rezutatul de 51-11 in fata gazdelor de la Universitatea Cluj dupa o partida controlata de elevii lui Heikell Grainger, care astfel au obtinut prima victorie in deplasare in acest sezon.

Partida a debutat cu presiunea exercitata de Timisoara Saracens care s-a materializat in minutul 11 cu eseul lui Marian Gorcioaia dupa o actiune purtata pe traseul Emiliano Rivas-Gabriel Conache, transformarea fiind insa irosita de Valentin Calafeteanu.

Studentii au replicat prin lovitura de pedeapsa a lui Ovidiu Melniciuc, respectiv cateva actiuni frumoase ramase insa fara rezultat. O actiune rapida avea sa surprinda defensiva gazdelor in minutul 23, cand Gabriel Conache a finalizat la colt, Valentin Calafeteneanu ratand din nou transformarea, pana la pauza in statistica partidei mai consemnandu-se o lovitura de pedeapsa marcata de Ovidiu Melniciuc, respectiv incercarea lui Randall Morrison, Timisoara Saracens intrand la cabine cu un avantaj de 15-6.

Primele zece minute ale partii secunde au adus alte doua reusite in terenul de tinta advers pentu Timsioara Saracens, Randall Morrison si Dorin Lazar trecandu-si numele pe lista marcatorilor, astfel ca banatenii isi asigurasera deja si bonusul ofensiv. Pe un contra-atac Universitatea Cluj a marcat incercarea de onoare, interceptia lui Moala Leimoni aducandu-l in situatia de a finaliza pe Taniela Halafihi.

Ultimul sfert de ora a consemnat alte trei reusite ale trupei de pe malurile Begai, Marius Simionescu dupa o actiune inceputa in jumatatea de teren clujeana, respectiv alte doua izbutite de Ikemanu Kefu, ultima in urma unei interceptii urmate de o cursa solitara, toate cele trei incercari fiind transformate de Gabriel Conache.

In urmatoarea etapa Timisoara Saracens va evolua pe propriul teren in compania celor de la Dinamo Bucuresti iar Universiatea Cluj va avea o deplasare de foc pe terenul Stiintei Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile