Tomitanii obtin prima victorie in Divizia A

CS Tomitanii, liderii turului Diviziei Nationale de Seniori

Stadionul Mihai Naca a gazduit partida din etapa a II-a contand pentru Divizia A, al treilea esalon valoric, in care Tomitanii Constanta s-au impus cu rezultatul de 36-26 in fata celor de la Sportul Studentesc, tinerii jucatori de la malul marii trecandu-si astfel in cont prima victorie.

Pentru Tomitanii Constanta acesta este primul sezon in care evolueaza intr-o competitie a seniorilor, Divizia A, dupa infrangerea din etapa de debut cand au avut-o ca adversara pe RC Grivita, reusind sa treaca de Sportul Studentesc. Fata de partida disputata la Bucuresti, de aceasta data trupa lui Cristian Cojocaru a beneficiat si de aportul jucatorilor convocati la lotul national de juniori, una din cheile succesului impotriva studentilor.

Cu Badea autor al unei duble, Dracea si Grigore, de asemenea autori ai cate unui eseu, trei transformate de Nitu, Sportul Studentesc a dat o replica pe masura, cel putin in privinta jocului pe inaintare care le-a adus alb-negrilor reusitele din terenul de tinta advers, diferenta fiind facuta de prospetimea si jocului mai bun al Tomitanilor pe linai de treisferturi.

Dupa doua etape RC Grivita si Tomitanii Constanta au acumulat cate cinci puncte in clasament, punctaverajul fiind de partea bucurestenilor care ocupa prima pozitie in ierarhia Diviziei A.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile