Bogdan Doroftei (CS Steaua) este jucatorul etapei a XIII-a a SuperLigii CEC Bank

Derby-ul Capitalei din etapa a XII-a a SuperLigii CEC Bank, dintre CSA Steaua si CSM Bucuresti, incheiat cu victoria stelistilor, 28-7, l-a evidentiat pe jucatorul de linia a doua, Bogdan Doroftei. Desemnat la finalul partidei din Ghencea, „Omul meciului”, acesta a primit si trofeul de „Jucatorul etapei”.

In varsta de 21 de ani (1,96m si 118 kg), Bogdan Doroftei evolueaza la Steaua din 2015, venind de la CSS Barlad. Cu multa munca, acesta si-a castigat un loc in echipa militara, antrenorul Cristi Petre dandu-i sansa sa evolueze in SuperLiga, cea mai importanta competitie interna de seniori.

„Sunt un jucator tanar, acest trofeu de Jucatorul etapei ma ajuta foarte mult, imi da incredere in mine. Ma bucur ca am reusit sa imi ajut echipa, sa fiu alaturi de colegi in acest meci dificil impotriva CSM-ului. Prima repriza a fost una buna pentru noi, am dominat jocul pe toate zonele, ne-am aparat bine, insa in cea de-a doua pe fondul marcarii celor patru eseuri care ne-au adus si bonusul ofensiv, a intervenit o relaxare la noi. Eseul de final al CSM-ului a venit tocmai pe aceasta iesire din joc a noastra, noi deja gandindu-ne ca ne-am atins obiectivul stabilit pentru meci. Asteptam sfarsitul sezonului regulat pentru a vedea cum va arata clasamentul si in functie de rezultate pe cine vom intalni in semifinale. Toate meciurile pe care le vom juca de acum sunt foarte grele, fara alta optiune decat aceea de a castiga. Obiectivul nostru este sa luam campioanatul si in acest sezon competitional cred ca avem sanse maxime sa reusim acest lucru. Eu am venit la Steaua pe cand aveam 18 ani, a fost un pas inainte pentru mine, o sansa care mi s-a dat si de care doresc sa profit. Ma bucur ca antrenorii au incredere in mine si imi dau meciuri, ii multumesc mai ales antrenorului Cristi Petre,  iar pe viitor imi doresc sa joc cat mai bine la echipa de club si sa fac pasul la nationala”, a declarat Bogdan Doroftei.

In acest moment, Steaua si-a incheiat evolutia in sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank si asteapta rezultatele meciurilor din ultima etapa, a XIV-a, dar si cel din restanta Baia Mare – Timisoara Saracens. Echipa din Ghencea se afla pe primul loc cu 48 de puncte, urmata de Stiinta Baia Mare si Timisoara Saracens, ambele cu doua meciuri mai putin si la egalitate de puncte, 40.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile