Atelea Moa de la Poli Iasi este jucatorul etapei a XIV-a a SuperLigii CEC Bank

Jucatorul echipei CS Politehnica Iasi, Atelea Moa (22 ani) a fost desemnat jucatorul etapei a XIV-a a SuperLigii CEC Bank.

Meciul dintre Timisoara Saracens si Politehnica Iasi din ultima etapa a sezonului regulat a SuperLigii CEC Bank, castigat de banateni cu 46-13, l-a evidentiat pe jucatorul care evolueza pe postul de aripa, Atelea Moa de la ieseni. Puternicul jucatorul de origine tongana (1,72 m si 70 kg) a impresionat prin jocul sau, reusind sa marcheze si doua eseuri. Acesta evolueaza la Iasi din acest sezon competional 2016-2017 si in cele 9 meciuri in care a fost pe teren a marcat noua eseuri.

„Ma bucur ca am fost apreciat drept cel mai bun jucator al etapei. Am fost surprins si ca la finalul partidei am fost desemnat jucatorul meciului. Ma bucur ca iubitorii rugbyului apreciaza ceea ce reusesc sa fac in teren, insa fara echipa nu as fi facut nimic. Am avut un meci greu cu Timisoara care este o echipa puternica si in ciuda diferentei de valoare, cred ca am reusit sa facem si noi un joc bun. Pentru mine evolutia la Iasi in acest sezon competitional a fost o provocare frumoasa, consider ca am obtinut mai multa experienta, am avut meciuri bune cu Steaua si Baia Mare, echipe care au asteptari la titlu, partide care  ne-au ajutat pe toti sa crestem. Nu stiu ce va fi in anul competitional urmator, imi lipseste mult familia din Tonga, ramane sa iau o decizie in saptamanile urmatoare. Ma bucur ca la Iasi, grupul cu care am pornit in debutul sezonului a crescut pe parcursul competitiei, este unul unit, relatiile de joc s-au legat bine si cu potential de a creste mult mai mult pe viitor”, spune el.

CS Politehnica Iasi a terminat sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank pe locul 6 si ar fi trebuit sa intalneasca  in meciul de  baraj pentru calificarea in semifinalele competitiei  in deplasare, pe Stadionul „Dan Paltinisanu” pe Timisoara Saracens. Partida nu va avea loc, iesenii neputand alinia numarul de jucatori necesari din cauza unor probleme de ordin medical.

FOTO: Dragos Pascaneanu Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile