Campionii isi iau revansa in fata marinarilor

Baia Mare a castigat pe teren propriu cu Constanta.

Campioana Baia Mare si-a luat revansa in fata echipei de la malul marii pentru singura infrangere pe care a avut-o in campionat pana in acest moment.

Trupa lui Eugen Apjok a inceput tare partida de pe Stadionul Phoenix si conducea cu 14-o in minutul 7 dupa eseurile lui Ciuntu si Niacsu, transformate de Wiringi.

Jantjies a deschis tabela pentru marinari cu o lovitura de pedeapsa si tot el a majorat-o cateva minute mai tarziu prin acelasi procedeu. Wiringi si-a mai trecut in cont trei puncte, tot dintr-o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza, fiecare echipa a mai reusit cate o incercare, campionii prin pilierul Ursache si marinarii prin talonerul Van Der Linde. Ursache a incasat si un cartonas galben.

Scorul la pauza, 22-11 pentru gazde.

Echipa antrenata de Cristi Branescu a inceput mai bine partea a doua si a preluat conducerea dupa ce Apostol si Munteanu au culcat balonul in terenul de tinta advers si Jantjies a transformat.

Ene a dat semnalul revenirii zimbrilor cu eseul din minutul 56, la doua minute dupa cartonasul galben primit de celalalt optar, Masilevu Sailasa.

Barlea si Hristache au semnat alte doua eseuri ale Stiintei si Wiringi a transformat ultimul eseu, stabilind scorul final, 39 la 23.

[superliga_meci id=155 logo=1]

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile