Capitanul Stelei, omagiat in localitatea natala

Viorel Lucaci, capitanul Stelei.

Turneul Viorel Lucaci, prima editie, are loc sambata, 23 septembrie, incepand cu ora 10, in comuna Berchisesti, din judetul Suceava.

Echipe de minirugby de U14, U12 si U8 participa la competitie.

Ideea acestui eveniment ii apartine lui Andrei Varvaroi, antrenor al echipei din localitate si fost coleg al lui Lucaci la echipa de juniori.

Competitia se va desfasura pe Imasul Bilan din localitate pentru ca lucrarile la terenul de rugby nu au fost finalizate.

Partenerul principal al actiunii este primaria din localitate.

„M-am gandit sa fac un turneu de mini-rugby in localitatea natala a copiilor pe care ii antrenez. Am fost la Draguseni la un turneu organizat de Nelu Hau care s-a initulat Marius Tincu. De aici m-am gadit la un nume, si care poate fi mai reprezentativ decat al capitanului Stelei si al jucatorului nationalei Romaniei care isi are originea in comuna noastra – Viorel Lucaci. Este un exemplu de devotament, dorinta si munca si poate fi un model pentru cei mici. L-am contactat si a fost de acord cu propunerea noastra, din pacate nu poate fi prezent pentru ca are meci important la Constanta, dar vor fi prezenti membri ai familiei, dascali si colegi de la scoala la care a invatat”, a declarat pentru super-liga.ro Andrei Varvaroi.

„Abia am aflat si eu. M-am bucurat mult de acest turneu. Imi pare rau ca nu pot ajunge. Am fost foarte entuziasmat la ultima vizita acasa, cand am vazut ca la mine pe strada se joaca acum rugby si nu fotbal”, a spus capitanul Stelei despre eveniment.

Afisul competitiei.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *