Ben Tuiatua s-a despartit de RCM Timisoara

Ben Tuiatua.

Sosit la Timisoara la inceputul anului, jucatorul neozeelandez si-a luat adio de la colegi si staff-ul gruparii banatene alaturi de care a cucerit titlul de campion. Rugbystul a decis sa nu se mai intoarca in Romania, dupa vacanta, alegand sa ramana in Noua Zeelanda, pentru a fi alaturi de familie.

”Ne pleaca un jucator foarte important, dar asta este, trebuie sa ne luam ”la revedere” de la Ben Dominic Tuiatua, el se intoarce in Noua Zeelanda datorita faptului ca familia lui cu doi copii este acolo. In locul lui vom incerca sa aducem alti doi jucatori, iar toti ceilalti jucatori din emisfera sudica vor ramane alaturi de noi”, a spus vicepresedintele Dan Dinu.

Pe langa Tuiatua, gruparea timisoreana se va mai desparti in aceasta pauza competitionala de cativa jucatori: ”O sa fie plecari si dintre jucatorii romani, dar pana la urma asta inseamna profesionalismul. In fiecare an, o sa fie plecari de la Timisoara, atata timp cat Timisoara isi doreste profesionalism. Cand nu o sa mai fie plecari inseamna ca nu mai suntem o echipa profesionista”, a adaugat Dinu.

Conducerea RCM Timisoara a inceput deja discutiile cu mai multi jucatori pentru completarea lotului: ”Am inceut deja cumparaturile de iarna, cum s-ar spune. Suntem deja in discutii foarte avansate cu un numar destul de mare de jucatori si la inceutul anului viitor o sa-i prezentam oficial. Este vorba si de jucatori straini si de jucatori autohtoni, sunt jucatori cu care am discutat inca de cu cativa ani inainte si acum s-au hotarat sa vina”, a mai spus Dan Dinu.

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro
Autor: Daniela Surulescu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile