Catalin Fercu, cel mai bun sportiv dintr-o echipa timisoreana

Catalin Fercu.

Catalin Fercu.

Banat Sport a realizat un sondaj printre cititorii site-ului, referitor la cel mai bun sportiv dintr-o echipa timisoreana. Au raspuns aproape 700 de oameni, fapt pentru care va multumim, iar rugbistul Catalin Fercu a fost cel mai votat.

Sondajul s-a desfasurat pe durata a doua saptamani, iar fundasul campioanei de la RCM Timisoara a fost pe primul loc inca din prima zi a votarii. Fercu a adunat 22% din sufragii, adica 151 de voturi. Rugbistul a avut un 2012 de exceptie, a castigat titlul de campion cu echipa banateana si a revenit in echipa nationala, fiind unul dintre cei mai buni rugbisti ai tarii din ultimii ani.

Pe locul secund s-a clasat surpriza acestui sondaj, voleibalistul Sorin Schiesz de la Universitatea. Acesta a evoluat si in prima liga cu echipa banateana si nu a plecat cand trupa lui Sorin Gradinaru a retrogradat, mai mult, Sorin indeplinind si rolul de antrenor secund. Podiumul a fost încheiat de Zlatko Jovanovic. Vicecampion si finalist al Cupei sezonul trecut, “Atomic” Zlatko a ramas si in acest campionat jucatorul indispensabil al echipei Baschet Club Timisoara, care poate castiga meciuri de unul singur.

Un alt rugbist, Vali Calafeteanu, s-a clasat pe locul 4, iar fotbalistul Cristi Boldea, revelatia celor de la ACS Poli, a venit pe locul 5.

Sursa: www.banatsport.ro
Autor: Daniel Neacsu

5 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *