Steaua s-a impus in derby-ul cu Dinamo

Partida care a deschis noua editie a SuperLigii CEC Bank, derby-ul dintre Steaua si Dinamo, a adus prima victorie in contul militarilor, care au luat si bonusul ofensiv.

In prima repriza, “ros-albastrii” au controlat jocul, Dinamo nereusind sa se apropie de 22-ul militarilor, ambele echipe insa platind tribut multor greseli de manuire a balonului.

Dupa ce Caplescu a rata o penalitate, inca din minutul cinci Steaua s-a desprind pe tabela de marcaj dupa un eseu reusit de Grigore, cel care a profitat de lipsa placajelor adversarilor, Vlaicu nereusind transformarea si Steaua conducea cu 5-0.

Contrar cursului jocului, Caplescu a mai avut o tentativa de tinta in minutul 28, ratata insa, pentru ca trei minute mai tarziu tot uvertura dinamovistilor sa reduca diferenta dintr-un dropgol.

In finalul primei reprize, Caplescu a mai ratat o penalitate, in schimb Steaua a reusit al doilea eseu prin Lucaci, transformarea lui Vlaicu ducand scorul la 12-3.

La pauza s-a intrat cu rezultatul Steua-Dinamo 15-3 si aceasta pentru ca Vlaicu a concretizat o lovitura de pedeapsa, in timp ce Caplescu a ratat a patra oportunitate de a a duce puncte.

Repriza secunda a inceput cu Dinamo in inferioritate numerica, dupa ce Badalicescu a primit cartonas galben.

Steaua a profitat de situatie si la o faza in care a contribuit inaintarea militarilor, Beca a marcat al treilea eseu in contul “ros-albastrilor”, Vlaicu ducand scorul la 22-3, dupa ce a reusit transformarea.

Pana spre finalul jocului, doar Caplescu a ratat si pentru a cincea oara o tentativa de tinta, ultimele zece minute aducand doua eseuri.

Mai intai Steaua a reusit al patrulea eseu, cel care a adus si bonusul ofensiv, dupa o actinune a lui Dumbrava, uvertura militarilor ratand insa transformarea.

Steaua a terminat in inferioritate, Statulescu primind cartonas galben, iar Dinamo a reusit incercarea de onoare, gramada “alb-rosilor” obtinand un eseu de penalizare, transformat de Valentin Petrache.

Steaua s-a impus cu rezultatul de 27-10 in prima etapa a SuperLigii CEC Bank.

Detalii despre meci gasiti AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *