U Cluj, aproape de a produce surpriza

Desi parea o disputa dezechilibrata, partida de pe Cluj Arena dintre U Cluj si Steaua a revenit “ros-albastrilor” care insa au intalnit un adversar ambitios.

Clujenii au inceput curajos intalnirea si inca din minutul trei, Mazare a avut sansa de a aduce primele puncte, sutul sau din lovitura de pedepasa insa, ocolind buturile militarilor.

Steaua a ripostat si in mintul 13, “alb-negrii” au comis o greaseala placandu-l pe Dumitru, fara balon, in drumul sau spre terenul de tinta, iar militarii au primit un eseu de penalizare pe care Vlaicu l-a transformat, ducand scorul la 0-7.

In minutul 15, gazdele au ramas in inferioritate, Rus primind cartonas galben, dar in ciuda acestui impediment au reusit primele puncte, trei minute mai tarziu, atunci cand Sauan a concretizat o penalitate.

Clujenii au dat lovitura in mintul 32, dupa ce in urma unei gramezii ordonate la cinci metri de terenul de tinta al “ros-albastrilor”, balonul a fost scos la aripa si Ciolocoiu a finalizat, Sauan nu a reusit transfromarea, dar scorul devenise 8-7 pentru studenti.

Prima repriza s-a incheiat cu “alb-negrii” in avantaj de un punct, Sauan ratand o penalitate chiar inainte de pauza si cu Ciolocoiu, respectiv Ianus, eliminati temporar pentru zece minute, ambii vazand cartonasul galben.

In repriza secunda, tot clujenii au avut prima sansa de a marca, Sauan gresind din nou tinta pentru ca dupa cartonasul galben vazut de Boar in minutul 59, jocul sa primeasca un alt aspect.

Profitand de inferioritatea numerica a gazdelor, dar si de caderea fizica a acestora, militarii au marcat doua incercari intr-un interval de patru minute, Vlaicu si Nainer fiind autorii reusitelor, una dintre ele fiind transformata de fundasul “ros-albastrilor”.

Partida s-a incheiat cu rezultatul de 19-8 pentru Steaua, dar evolutia din prima repriza a clujenilor a fost una care s-a ridicat la nivelul puternicilor adversari veniti din capitala.

Foto: U CLuj Rugby

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *