CSM Bucuresti si Dinamo se vor duela in epilogul etapei a treia

Duminica, pe stadionul Olimpia, CSM si Dinamo vor incheia jocurile contand pentru runda a treia a SuperLigii CEC Bank.

Se vor afla fata in fata doua echipe care se cunosc foarte bine, CSM si Dinamo intalnindu-se atat in sezonul regulat, cat si in Play-Out sau in finala pentru locurile 5-6.

In cele doua sezoane ale SuperLigii CEC Bank s-au consemnat opt dispute directe, in care “alb-rosii” s-au impus de patru ori, CSM-ul de doua ori, alte doua partide terminandu-se nedecis.

In sezonul regulat din 2011, prima confruntare s-a terminat la egalitate, 32-32, intr-o partida cu un final dramatic, Dinamo preluand conducerea dupa eseul lui Nitu si transformarea lui Statulescu, pentru ca o penalitate a lui Florea sa consfiinteasca rezultatul de egalitate.

Returul a insemnat o victorie clara a lui Dinamo, 38-18, “alb-rosii” impunandu-se si mai categoric in finala pentru locurile 5-6, rezultat 41-18, cu Mersoiu realizator al unui hat-trick in ceea ce priveste eseurile.

Anul trecut, in prima parte a sezonului, CSM si Dinamo si-au impartit victoriile, in mod curios, fiecare castigand pe terenul celeilalte. Dinamo s-a impus cu 22-16 pe Olimpia, Ratiu marcand doua incercari, CSM-ul cu 13-7 pe Florea Dumitrache, Filip aducand victoria cu un dropgol si o lovitura de pedeapsa.

In Play-Out, pe terenul CSM-ului a fost egalitate, 22-22, Dinamo conducand pana aproape de finalul partidei, atunci cand eseul lui Beldean si penalitatea reusita de Florea au echilibrat balanta. Returul a insemnat un succes al lui Dinamo, 23-14, “alb-rosii” terminand pe pozitia a cincea partea secunda a campionatului.

Cele doua s-au mai intalnit o data in finala pentru locurile 5-6, castig de cauza avand CSM-ul cu 36-21, o partida dominate de “galben-negri”, o echipa in care s-au evidentiat jucatori precum Surugiu, Popirlan, Mitu, Florea sau Filip, toti cu prezente in echipa nationala.

In actuala editie, CSM a disputat doar o partida, pierduta greu la Constanta, in timp ce Dinamo, dupa insuccesul din Ghencea si-a refacut moralul etapa trecuta cand a invins Farul in ultimul minut de joc.

Partida CSM Bucuresti-Dinamo se va disputa duminica, de la ora 11:00 si va putea fi urmarita in direct pe www.rugbytv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *