U Cluj va disputa toate meciurile de pe teren propriu pe Cluj Arena

Etapa trecuta, Universitatea Cluj a desfasurat primul lor meci pe stadionul Cluj Arena, impotriva echipei CSA Steaua. Desi au pierdut partida cu scorul 8-19, clujenii au fost impresionati de atmosfera si conditiile stadionului.

Astfel, conducerea clubului a hotarat mutarea tuturor partidelor pe care U Cluj le desfasoara in SuperLiga CEC Bank, de pe stadionul Iuliu Hatieganu, pe stadionul Cluj Arena, cu incepere de la ora 14.00, pentru a avea timp suficient pregatirii terenului.

Program competitional SuperLiga CEC Bank:

SuperLiga CEC Bank.

SuperLiga CEC Bank.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Lucian Cuibus

3 comments

  • Intr-adevar, toate televiziunile din Romania au batut la usa federatiei si s-au rugat de ei sa transmita meciurile, iar FRR a refuzat! :))) Cand o sa intelegeti ca FRR face tot ce ii sta in putere sa promoveze acest sport? Asta este motivul pentru care exista rugbytv.ro. Nu se imbogateste nimeni din rugby, e un sport in care se munceste din pasiune si care, prin eforturile sustinute ale federatiei si ale cluburilor, creste de la an la an.

   Nu suntem in Anglia, rugby-ul nu are loc pe prima pagina a ziarelor de sport, care oricum sunt prea putine, dar macar se incearca. In ultimele saptamani FRR a semnat mai multe parteneriate media, tocmai pentru a schimba acest lucru. Pentru ca saptamanal sa citim stiri despre rugby in presa. Rugby Show exista tocmai pentru ca la marile televizuni nu au loc emisiuni dedicate rugby-ului. Rugby TV exista din acelasi motiv.

   Te rog sa ne spui ce televiziuni au dorit sa transmita meciurile din SuperLiga si au fost refuzate. cine a dorit sa creasca acest sport si a fost refuzat de federatie? Ce usor e sa stai comod in canapea si sa arunci asemenea afirmatii nefondate…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *