Steaua a obtinut a treia victorie, invingand Timisoara

In derby-ul rundei a treia, Steaua s-a impus in fata campioanei en-titre RCM Timisoara, dupa o prima repriza in care “ros-albastrii” si-au dominat categoric adversarul.

Partida a inceput cu banatenii presand in 22-ul militarilor, fapt care a dus la primul eseu al intalnirii, reusita apartinandu-i lui V Rus, care a culcat balonul in terenul de tinta al gazdelor, dupa cateva momente de fixare. Conache a transformat si in minutul cinci Timisoara conducea cu 7-0.

Pana la finalul primei reprize, aspectul jocului s-a schimbat insa radical, actiunile de atac curgand intr-o singura directie, spre terenul de tinta al timisorenilor.

Mai intai Vlaicu a redus diferenta dintr-o penalitate, pentru ca tot el sa marcheze un eseu, dupa o dominare categorica a “ros-albastrilor”, in minutul 15 Steaua trecand in avantaj, scor 8-7, pentru ca tot fundasul stelist a ratat transformarea.

Trei minute mai tarziu, Vlaicu porneste o actiune din propriul teren, balonul circula pe traseul Vlaicu-Cazan-Dumitru si aripa militarilor a finalizat cu eseu, Vlaicu ratand din nou transformarea, iar tabela de marcaj indica rezultatul Steaua-Timisoara, 13-7.

In minutul 30, Vlaicu a concretizat o penalitate, iar in minutul 37 Nainer a reusit al treilea eseu al Stelei, nici de aceasta data transformarea nefiind reusita, “ros-albastrii” marind ecartul la 14 puncte.

Cu un minut inainte de finalul primei parti, Umaga a primit cartonas galben, Timisoara a rams in 14 jucatori, iar Vlaicu a stabilit scorul pauzei dintr-o lovitura de pedeapsa, Steaua-Timisoara 24-7.

In partea secunda, campionii en-titre si-au revenit, reusind sa echilibreze disputa, lipsa lui Fercu, Turashvili sau Lemnaru fiind vizibila insa in jocul echipei lui Chester Williams.

Vlaicu a adus primele puncte din mitanul secund, pentru ca Conache sa reduca diferenta din doua lovituri de pedeapsa.

Pana in ultimele zece minute ale partidei nu s-au mai inscris puncte, atunci cand Vlaicu a concretizat o penalitate, iar la ultima faza de joc Shennan a marcat a doua incercare a banatenilor.

Rezultatul final a fost 30-18 pentru Steaua, militarii obtinand al treilea succes consecutiv, iar etapa viitoare vor merge in Maramures, in timp ce Timisoara se va pregati pentru disputa cu Farul.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *