CSM Bucuresti s-a impus in derbyul Capitalei

Pe stadionul Olimpia, in ultima partida din etapa cu numarul trei, CSM Bucuresti s-a impus in fata lui Dinamo desi CSM-ul a jucat o repriza in inferioritate numerica.

Gazdele si-au impus vointa inca din startul partidei si in minutul doi, Onofrei a deschis scorul concretizand o lovitura de pedeapsa.

Cinci minute mai tarziu dupa o gramada spontana, Gornoava a luat balonul si a trecut prin apararea dinamovistilor care nu l-au putut impiedica pe talonerul “galben-negrilor” sa inscrie primul eseu al partidei. Onofrei a ratat transformarea, dar scorul a devenit 8-0 pentru CSM.

In minutul 15, Caplescu si Plopeanu au fost eliminati pentru zece minute, ambii primind cartonas galben, doua minute mai tarziu Cristea ratand sansa de a aduce primele puncte pentru “alb-rosii” ratand o tentativa de tinta.

CSM-ul a fost mult mai activa in prima repriza si pe acest fond al jocului a venit si cea de-a doua incercare a elevilor lui Daniel Neaga.

Surugiu a reusit o actiune personala de toata frumusetea, mijlocasul la gramada culcand balonul la centru ceea ce i-a usurat sarcina lui Onofrei de a transforma si a duce rezultatul la 15-0.

Primele 40 de minute s-au incheiat cu o lovitura de pedeapsa concretizata in puncte de Caplescu, echipele intrand la cabine cu rezultatul CSM-Dinamo 15-3.

Mitanul secund a debutat cu cel de-al doiela cartonas galben si implicit cel rosu pentru Plopeanu, astfel CSM-ul s-a vazut nevoita sa evolueze pentru aproape o repriza intreaga in inferioritate.

Mai mult chiar Zapan a primit galben in minutul 50, dar superioriotatea numerica nu a putut fi exploatata de Dinamo, cei care au fost mai aprope de a marca puncte fiind tot CSM-ul, Onofrei ratand insa o penalitate, iar Gornoava a fost oprit la un metru de terenul de tinta la “alb-rosiilor”.

In minutul 72 Dinamo a reusit in cele din urma sa inscrie un eseu, dupa o faza cursiva in care balonul a ajuns la aripa Tanase, iar acesta dupa o cursa a culcat balonul la centru, Caplescu semnand transformarea.

Replica CSM-ului a venit imediat si Onofrei a mai adus trei puncte in contul “galben-negrilor” stabilind si rezultatul final, CSM Bucuresti-Dinamo 18-10.

CSM-ul a obtinut astfel primul succes in actuala editie a SuperLigii CEC Bank iar runda viitoare se va deplasa la Cluj, in timp ce Dinamo nu s-a ales nici macar cu bonusul defensiv, “alb-rosii” avand pauza etapa urmatoare iar apoi vor primii vizita clujenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *