La Navodari, rugby-ul este la el acasa

Reveniti in liga secunda, acolo unde au evoluat ultima data in 2010, cei de la CS Navodari sunt surpriza placuta a acestui sezon al Diviziei Nationale Seniori.

In prima etapa, echipa condusa de Cornel Suciu si Cristian Husea a inceput timid la Petrosani, Stiinta luand un avans de 38 de puncte. In partea secunda, baietii de la malul marii si-au dat drumul la joc, un hat-trick a lui Zainea si doua transformari semnate de Trandafir, aducanudu-le acestora 19 puncte.

Sambata, Navodariul a jucat pe teren propriu cu Aradul, o echipa ce in urma cu trei sezoane se afla inca in primul esalon valoric. A fost o partida care a starnit atat interesul iubitorilor de rugby, cat si al oficialitatilor sau al mediei locale.

Navodariul a respectat acelasi scenariu din prima etapa si dupa un inceput ce a apartinut adversarilor, la final s-au impus cu 34-22, reusind cinci eseuri si implicit bonusul ofensiv. Sponte, Purice, Ionut Prodan cu o dubla si Marius Prodan au fost cei ce au culcat balonul in terenul de tinta al aradenilor, Trandafir reusind o penalitate si trei transformari.

Cu ocazia acestei dispute au fost inaugurate noile vestiare, iar in prezent se lucreza la modernizarea bazei sportive, eforturi care se doresc a ajuta la dezvoltarea rugby-ului pe mai departe in Navodari.

Etapa viitoare, Navodariul se va deplasa la Barlad, acolo unde va intalni echipa din localitate. Barladenii au obtinut si ei in acest weekend primul succes in acest sezon al DNS, un 12-10 la Suceava, cu doua eseuri marcate de Munteanu si Borcea.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *