Timisoara a invins Farul, dupa o repriza secunda mai buna

La debutul pe stadionul de la Gara Mare, echipa antrenata de Chester Williams s-a impus in fata Farului, intr-un joc echilibrat in prima sa parte si cu superioritate a banatenilor in partea secunda.

Primele 40 de minute au adus doar zece puncte pe tabela de marcaj, sapte pentru gazde si trei pentru oaspeti dupa o lupta care s-a dat mai mult intre cele doua inaintari.

Marinarii au avut prima oportunitate de a marca puncte, dar Bratu a ratat o penalitate, Timisoara revenind si masandu-si adversarii in propriul 22, a reusit sa marcheze prima incercare.

Autorul eseului banatenilor a fost Shannon, dupa o actinune clasica cu balonul ajuns pe aripa, Conache a transformat si campionii au trecut in avantaj, 7-0.

Pana la pauza, Farul ar fi putut prelua conducerea, dar Jantjies o data si Bratu de doua ori au ratat loviturile de pedeapsa de care au beneficiat constantenii, pentru ca in minutul 40, Jantjies sa reuseasca sa reduca diferenta de scor.

In prima parte Timisoara a avut doua eliminari temporare, Rose si Vasile Rus primind cartonase galbene.

Partea secunda a inceput cu un caronas galben vazut de Stein si cu Timisoara decisa sa transeze victoria. Astfel, in minutul 46 a venit si al doilea eseu al banatenilor, marcator fiind georgianul Khositashvili, dupa o patrundere in forta. Conache a transformat ducand scorul la 14-3.

Zece minute mai tarziu, pe fondul dominarii timisorenilor si dupa mai multe greseli ale Farului, campionii au primit un eseu de penalizare pe care Conache l-a transformat, iar Timisoara s-a desprins la 21-3.

Acesta avea sa fie si rezultatul final al partidei, pana la finalul jocului putand fi consemate doar sanctiunile discplinare cu care a fost penalizata echipa lui Chester Willimas, Burcea, McGrath si Popirlan primind cartonase galbene.

FOTO: Adi Piclisan/Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *