Clujenii au obtinut prima victorie, luand si bonusul ofensiv

Pe Cluj Arena, intr-o partida cu un deznodamant care ar fi fost greu de anticipat, U Cluj a obntinut prima victorie in actuala editie a SuperLigii CEC Bank, in fata CSM-ului din Bucuresti.

Prima repriza a fost una echilibrata, asa cum o arata si scorul inregistrat la pauza, 14-14, dupa doua eseuri ale gazdelor si unul al oaspetilor.

Primele puncte pe tabela de marcaj au fost aduse de Onofrei pentru CSM, dupa o penalitate in minutul 12, pentru ca cinci minute mai tarziu, ardelenii sa treaca in avantaj prin eseul lui Ailenei, transformat de Sauan.

CSM-ul a revenit si Onofrei a punctat din lovitura de pedepasa, pentru ca in minutul 33, Surugiu sa profite de neatentia apararii clujenene si sa inscrie un eseu, care si fara a fi transformat de Onofrei, a schimbat tabela la, 7-11.

In finalul primei parti, Onofrei a marit ecartul, dar la ultima actiune profitand de o greseala a bucurestenilor, clujenii au reusit sa inscrie un nou eseu, autor fiind Banu, transformarea lui Sauan echilibrand balanta.

Repriza secunda a inceput cu un eseu al clujenilor, care a anuntat practic superioritatea neta a acestora pe intreaga durata a celui de-al doilea mitan, realizator fiind Diaconu, transformarea apartinadu-i lui Sauan si scorul devenise 21-14.

Intre minutele 52 si 67, clujenii au facut spectacol reusind nu mai putin de trei incercari, Ailenei, Martac si Andrei Mazare culcand balonul in terenul de tinta la CSM-ului, toate incercarile fiind transformate de Sauan, iar pe tabela se scor rezultatul sa fie 42-14.

In ultimele zece minute, bucurestenii au avut o tresarire de orgoliu si mai intai Mitu, iar apoi Ispir, au reusit cate o incercare, ambele transformate de Onofrei, pentru ca ultimul cuvant sa apartina tot clujenilor, Razvan Ailenei izbutit hat-trickul si implicit al saptelea eseu al echipei sale.

U Cluj a obtinut astfel primul succes in actuala editie, rezultat final 49-26 si chiar mai mult a luat si bonusul ofensiv, iar in urmatoarea runda se va deplasa pe terenul lui Dinamo, in timp ce bucurestenii vor primi vizita campionilor en-titre de la Timisoara.

Foto: Călin Ilea / ȘtiriDeSport.ro

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *