CSM Bucuresti primeste vizita campionilor de la RCM Timisoara

In cadrul etapei a 5-a, sambata pe stadionul Olimpia din Bucuresti, CSM-ul o va intalni pe campioana en-titre RCM.Timisoara.

Se vor infrunta doua echipe cu moralul complet diferit, bucurestenii venind dupa o infrangere severa, in care au incasat sapte eseuri la Cluj, de partea cealalta banatenii refacuti psihic dupa un succes consistent in fata Farului.

Desi CSM Bucuresti se afla in primul esalon valoric din 2010, in acea editie de campionat cele doua nu s-au intalnit, in sezonul regulat facand parte din grupe diferite, iar mai apoi Timisoara s-a calificat in Play-Off, CSM-ul continuand in Play-Out.

Prima confruntare a fost in 2011 la Bucuresti, banatenii impunandu-se cu 33-13 dupa o prima repriza excelenta in care au condus cu 23-3. Makapelu, Preda, Tanase, Calafeteanu respectiv Capatana au asigurat si bonusul ofensiv pentru timisoreni.

In retur Timisoara a dat un adevarat recital de eseuri, noua la numar, Lemnaru si Kinikinilau reusind cate o dubla, pentru ca eseul de onoare al “galben-negrilor” sa-l reuseasca Surugiu, dupa un joc incheiat cu rezultatul de 61-13.

Sezonul trecut chiar in prima etapa Timisoara s-a deplasat la Bucuresti si dupa un joc tensionat cu noua cartonase galbene si doua rosii, eliminarile definitive fiind in dreptul timisorenilor, Burcea si Moala, elevii lui Chester Williams s-au impus cu 48-7 luand si bonusul ofensiv pentru cele sapte eseuri marcate, Fercu reusind atunci un hat-trick.

Returul desi nu a consemnat o diferenta mare de scor, 24-13, Timisoara a luat bonusul ofensiv, Lemanru, Moala, Burcea si Rus semnand cate o incercare, CSM-ul ripostand prin eseul lui Petreanu.

Inaintea disputei de sambata Timisoara se afla pe pozitia a patra cu opt puncte in timp ce bucurestenii sunt ultimii avand patru puncte acumulate, ambele echipe disputand trei partide in actuala editie de campionat.

Partida CSM Bucuresti – RCM Timisoara se va disputa sambata 20 aprilie cu incepere de la ora 11:30, putand fi urmarita in direct pe siteul rugbytv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *