Dinamo a luat bonusul ofensiv in finalul jocului cu U Cluj

Pe stadionul Florea Dumutrache, dupa o partida cu noua eseuri si rasturnari de situatie, Dinamo a reusit sa se impuna in fata studentilor clujeni, obtinand si punctul bonus ofensiv.

Partida a pornit practic de la 7-0 pentru Dinamo, care la prima actiune a reusit un eseu semnat de Merca, transformarea apartinand uverturii “alb-rosiilor”, Caplescu.

In minutul 15, egalitatea a fost restabilita pe tabela de marcaj, dupa ce Razvan Ailenei a patruns in forta, gasind bresa in apararea dinamovistilor, Ionut Mazare transformand eseul reusit de colegul sau.

Replica lui Dinamo a avenit la doua minute distanta cand, dupa o actiune in care linia intai a “alb-rosiilor” si-a impus forta, Antonescu a culcat balonul in terenul de tinta la clujenilor, Caplescu a ratat transformarea, dar scorul a devenit 12-7.

Studentii de la poalele Feleacului au trecut in avantaj la mijlocul primei reprize, atunci cand acelasi Razvan Ailenei a marcat eseul, dupa un mol de margine, Ionut Mazare a gasit cadrul buturilor si transformarea acestuia a intors rezultatul la 12-14.

Dinamo a trecut din nou la conducere trei minute mai tarziu, Tanase a patruns impetuos, l-a gasit pe Gaita venit in viteza si inchizatorul dinamovist a reusit incercarea pe care Caplescu insa, nu a transformat-o.

La pauza, tabela de marcaj a aratat 21-17 pentru U Cluj, Razvan Ailenei reusind hat-trick-ul dupa o actiune in care s-a evidentiat pachetul de inaintare al clujenilor, eseul fiind transformat de Ionut Mazare.

Repriza secunda a inceput cu un cartonas galben vazut de Badalicescu, inferioritatea numerica insa neafectandu-i pe dinamovisti, ba mai mult, “alb-rosii” au reusit sa marcheze un eseu, Sobota finalizand un mol de margine. Caplescu a ratat transformarea, dar Dinamo a trecut in avantaj, scor 22-21.

Pana la intrarea in ultimele zece minute ale disputei, Ionut Mazare a ratat o penalitate, dar a concretizat o alta, pentru ca ardelenii sa fie din nou in avantaj, 24-22.

Ultimele zece minute au fost decisive pentru soarta jocului, Dragoniciu a primit cartonas galben, iar Dinamo a fructificat superioritatea numerica prin doua incercari, un eseu de penalizare si un altul semnat de Bucurescu, prima incercare fiind transformata de Caplescu, puncte care au decis rezultatul final, Dinamo- U Cluj, 34-24.

Dinamo, gratie acestui succes a obtinut bonusul ofensiv si astfel i-a devansat pe clujeni in clasament, “alb-rosii” avand in urmatoarea etapa o deplasare grea la Timisoara, in timp ce ardelenii vor sta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *