Stiinta Baia Mare isi pastreaza prima pozitie in clasament

Ultima partida a etapei a VI-a din SuperLiga CEC Bank s-a desfasurat pe stadionul Olimpia si i-a avut protagonisti pe CSM Bucuresti si CSM Stiinta Baia Mare.

Vicecampionii Romaniei s-au impus fara probleme in fata bucurestenilor, acestia reusind sa inscrie nu mai putin de opt incercari.

Morrell a deschis scorul partidei, cu o incercare reusita pentru maramureseni, transformata de Wiringi. Primele puncte pentru bucuresteni au fost aduse de Marc printr-o lovitura de pedeapsa.

Acelasi Morrell reuseste dubla, Wiringi transforma si tabela de marcaj arata 3-14. Pana la finalul primei reprize, oaspetii si-au asigurat punctul bonus prin incercarile lui Csaba Gal si Catuna George.

Scorul pauzei este 3-26.

Repriza a doua a inceput tot cu maramuresenii in terenul de tinta advers, Csaba si Catuna repetand reusita. Pentru bucuresteni, Filip a reusit o lovitura de pedeapsa si a mai adus trei puncte.

In minutul 58, capitanul Ioan Pop reuseste o noua incercare, transformata de Wiringi.

CSM Bucuresti reuseste sa patrunda in terenul de tinta al Zimbrilor abia in minutul 65, cand Zapan inscrie un eseu, pentru ca, cinci minute mai tarziu, Ciocan sa repete performanta, de data aceasta transformata de Onofrei.

Tot baimarenii sunt cei care inchid tabela, prin eseul lui Wiringi, transformat de Vlad Ailenei, scorul final al partidei fiind 18-52.

In etapa urmatoare, CSM Bucuresti primeste vizita Stelei, iar Baia Mare joaca cu Dinamo pe stadionul Florea Dumitrache.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *