Baia Mare este campioana turului SuperLigii CEC Bank

Stiinta Baia Mare s-a impus categoric pe stadionul Florea Dumitrache in fata lui Dinamo cu rezultatul de 71-0, punctul bonus asigurand acestora situarea pe prima pozitie a clasamentului la finele turului sezonului regulat din SuperLiga CEC Bank.

Partida a inceput cu Dinamo ratand trei posibilitati de a marca din lovitura de pedepasa, Valentin Petrache insa nu a nimerit cadrul buturilor baimarene, in replica, Wiringi a marcat primul eseu la prima actiune a “Zimbrilor” spre ternul de tinta dinamovist.

Dupa 25 de minute de joc, Baia Mare avea deja asigurat punctul bonus ofensiv, Gal, Pristavita si Pop reusind fiecare cate un eseu, doua transformate de Wiringi, iar tabela de scor indica Dinamo-Baia Mare 0-26.

Pana la finalul primei reprize, elevii lui Eugen Apjok au mai culcat de trei ori balonul in terenul de tinta al dinamovistilor, Ioan Pop si Wiringi reusind sa-si dubleze reusitele personale, respectiv Van Herden, toate eseurile fiind transformate de uvertura neozeelnadeza Wiringi.

Partea secunda a inceput de la rezultatul de 45-0 pentru baimareni, care la cinci minute de la reluarea jocului si-au marit avantajul dupa eseul lui Catuna, transformarea fiind insa ratata da Pop.

Au urmat minute bune in care Dinamo a cautat eseul de onoare, elevii lui Stefan Demci nereusind insa sa penetreze apararea maramuresenilor, perioada de timp in care ambele echipe au evoluat cu un om mai putin, Moldoveanu de la gazde si Stoica de la oaspeti primind cate un cartonas galben.

Finalul jocului a mai adus trei eseuri in contul maramuresenilor, Catuna, un eseu de penalizare si Hristache urcand la 11 numarul incercarilor reusite de invingatori.

Baia Mare s-a impus cu 71-0, iar victoria obtinuta cu bonus ofensiv face ca indiferent de celelalte rezultate ale etapei, maramuresenii sa termine pe prima pozitie a clasamentului la finele turului sezonului regulat.

In urmatoarea etapa, Baia Mare se va deplasa la Cluj unde o va intalni pe Universitatea, in timp ce pentru Dinamo urmeaza un test dificil primind vizita eternilor rivali de la Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *