Militarii s-au impus in derbyul Bucurestiului

Pe stadionul Olimpia, CSM Bucuresti si Steaua au disputat ultima partida din turul sezonului regulat al acestei editii a SuperLigii CEC Bank.

Asa cum a fost si in precedentele dispute din anii anteriori, CSM si Steaua au oferit un spectacol frumos cu multe puncte si incercari, militarii in urma succesului obtinut consolidandu-si pozitia a treia in clasament.

Prima repriza a curs practic intr-un singur sens, “ros-albastrii” dominand categoric, primele 40 de minute asigurandu-le acestora si punctual bonus ofensiv.

Baraulea a marcat prima incercare a militarilor fiind urmat pe lista marcatorilor de Ionut Dumitru, Constantin Dumitru si Zamfir, Vlaicu reusind sa transforme doua dintre eseurile Stelei, pentru ca la pauza tabela sa indice CSM Bucuresti-Steaua 0-24.

Ambele echipe au jucat in inferioritate, Ionita de la oaspeti respectiv Nitulescu si Murgoci de la gazde primind cartonase galbene.

Partea secunda a debutat cu un eseu la “galben-negrilor” reusit de Mitu, Onofrei a ratat insa posibilitatea de a mai aduce doua puncte din transformare.

CSM-ul a ramas din nou in inferioritate in minutul 50, Petreanu vazand cartonas galben, Steaua a profitat de superioritatea numerica si Ionita a marcat al cincelea eseu al militarilor, Statulescu reusind transformarea.

Cu CSM-ul din nou in inferioritate, Budileanu fiind si el sanctionat cu cartonas galben, Cazan a adus a sasea incercare pentru “ros-albastri”, iar tabela de marcaj indica in minutul 58, CSM Bucuresti-Steaua 5-38.

Pana la finalul jocului eseurile au venit cu alternanta de o parte si cealalta, Surugiu o dubla si Murgoci pentru CSM, Patrascu si Nainer pentru militari. Onofrei a transformat o singura data in schimb Statulescu nu a gresit niciuna din tentativele de tinta avute.

Steaua s-a impus cu rezultatul de 52-22, iar etapa viitoare se va deplasa pe terenul eternei rivale Dinamo, in timp ce echipa lui Neaga va primi vizita Farului intr-o noua disputa de foc pentru CSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *