Poli Iasi, pe primul loc in etapa a treia de rugby 7 feminin senioare

In etapa cu numarul trei pentru echipele de rugby sapte feminin senioare Poli Iasi a reusit sa se claseze pe primul loc.

Primul meci le-a avut ca protagoniste pe CS U Cluj si o selectionata a FR Moldova, unde moldovencele au reusit sa se impuna cu scorul de 14 – 0. Prima repriza a fost singura in care s-a inscris, echipa oaspete reusind doua eseuri si tot atatea transformari.

CSU Agronomia a intalnit-o pe CS Gold Corporation Rosia Montana si a reusit victoria, punctand cinci eseuri, unul singur fiind transformat, scorul final aratand 27 – 0.

In al treilea meci FR Moldova a dispus de CS U Agronomia, invingand de aceasta data, dupa sapte eseuri inscrise si doua transformari, tabela la final arata 22 – 0.

Urmatoarea partida dintre CS Poli Agro Iasi si CS U Cluj a bifat a doua infrangere a clujencelor, acestea nereusind sa inscrie nici un punct pe tabela. De partea cealalta, gazdele au avut doua reprize constate, cu trei eseuri si o transformare pana la pauza si patru eseuri si inca o transformare in partea a doua a jocului, scor final 39 – 0.

CS U Agronomia o intalneste pe CS Poli Agro Iasi in meciul cu numarul cinci, rezultatul fiind unul favorabil iesencelor, care demonstreaza o forma buna, inscriind doua eseuri in fiecare repriza si un total de trei transformari, aducand scorul la 0 – 26.

CS Gold Corporation Rosia Montana le-a intalnit pe FR Moldova si pe CS Poli Agro Iasi in urmatoarele doua partide, si a suferit inca doua infrangeri. Moldovencele reusesc trei eseuri si o transformare, la fel ca si iesencele, si inchid tabela la 0 – 17; diferenta de scor in al doilea meci fiind facuta de incercarea celor de la CS Gold Corporation, scor final 17 – 5.

CS U Cluj joaca si ea doua meciuri consecutiv, impotriva lui CS U Agronomia si CS Gold Corporation Rosia Montana, din primul iesind invinsa cu scorul de 7 – 10, datorita celor doua eseuri reusite de Agronomia, iar din al doilea invingatoare cu scorul final 10 – 29.

Ultimul meci, cel dintre FR Moldova si CS Poli Agro Iasi s-a incheiat de partea gazdelor, acestea inscriind un total de 3 eseuri, scor 15 – 0.

Clasamentul etapei cu numarul 3 arata astfel:

Clasament etapa a III-a

Clasament etapa a III-a

Clasamentul final este:

Clasament final.

Clasament final.

 

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *