Prima etapa pentru junioare la rugby 7 feminin

In acest weekend a avut loc prima etapa a campionatului de rugby 7 feminin junioare. Cu cinci echipe participante, s-au desfasurat zece meciuri.

In prima partida s-au intalnit RC Buzau si RC Ariesul Cluj, acestea din urma castigand cu scorul de 0 – 15 dupa cele trei incercari reusite.

Al doilea meci le-a avut in prim plan pe fetele de la CSM Pascani care au reusit sa treaca de RC Gringos cu scorul de 0 – 31 obtinut din cinci eseuri si trei transformari.

RC Ariesul Cluj beneficiaza de prima victorie in fata celor de la RC Gringos, dupa un meci care s-a decis in a doua parte, gazdele reusind trei eseuri si o transformare.

CS Gold Rosia Montana 1 incepe etapa impotriva lui RC Buzau si reuseste o victorie la scor, dupa 20 la 0 la pauza, terminand cu 37 – 0.

RC Gringos sufera inca un esec in fata lui CS Gold Rosia Montana 1, de aceasta data nereusind sa inscrie. Fetele de la Rosia Montana 1 inving cu 0 – 38, cu sase eseuri si patru transformari.

CSM Pascani disputa al doilea meci al sau cu RC Ariesul Cluj si se impune categoric cu 52 la 0, dupa doua reprize constante, 26 – 0 fiind scorul pauzei.

Meciul cu numarul sapte le are ca protagoniste pe CS Gold Rosia Montana 1 si CSM Pascani si se dovedeste a fi cel mai aprig si echilibrat al etapei. In prima parte a jocului ambele echipe reusesc cate un eseu transformat, iar in cea de-a doua cate un eseu netransformat si meciul se termina cu scorul de 12 – 12.

RC Buzau nu reuseste victoria cu RC Gringos, acestia din urma punctand cinci eseuri si doua transformari, scor 0 – 29.

CSM Pascani mai adauga o victorie in palmares, dupa ce dispune de RC Buzau cu 50 la 0.
Ultimul meci al etapei dintre RC Ariesul Cluj si CS Gold Rosia Montana 1 a mai bifat o victorie in contul fetelor de la Rosia Montana, reusind un scor de 5 – 41, dupa sapte eseuri si trei transformari.

Etapa a II-a va avea loc pe data de 11 mai, la Buzau.

Clasamentul final arata astfel:

Clasament.

Clasament.

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *