Bonus ofensiv pentru marinari

Farul Constanta a inceput in forta returul SuperLigii CEC Bank, cu o victorie in deplasare, in fata celor de la CSM Bucuresti, in urma careia a acumulat si bonusul ofensiv.

Elevii lui Mircea Paraschiv au dictat ritmul jocului inca din start, reusind doua eseuri prin Apostol si Van Neel Renaud. Jantjes a marcat ambele transformari, ducand astfel tabela la 14-0.

Richard Plopeanu a finalizat o actiune frumoasa a gazdelor cu un eseu. Jantjes a fost exact la buturi, aducand echipei sale sase puncte din penalitati. Filip a marcat odata din lovitura de pedeapsa, iar amfitrionii au presat pe final de repriza, incercand micsorarea ecartului pe tabela. Pe greseli comise de baietii lui Daniel Neaga, oaspetii au inchis tabela primei reprize dupa un nou eseu inscris de Apostol si transformat de Jantjes. Astfel, Farul a intrat la cabine cu un confortabil 27-8.

Debutul partii secunde a apartinut celor de la CSM, care au accelerat si au finalizat prin Mitu, pentru 13-27. Pana la final insa, constantenii au stat mai bine in teren, iar Gheara si Steyn au inchis tabela cu doua incercari, ultima transformata la spectacol, de Cosmin Ratiu.

Farul pleaca acasa cu bonusul ofensiv, dupa 39-13 pe stadionul Olimpia din Bucuresti.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *